Kiselsyre – Silicea Balm, Silicol Skin

Silicea balm og Silicol Skin inneholder kiselsyreanhydrid (silisiumoksid). Dette er laget av mineralet, og grunnstoffet silisium, oksygen og vann.

Silicea balm brukes mot alt fra mage og tarm problemer til hud problemer. Hud problemer er grunnen til at vi tar det med på denne nettsiden. Mange sliter med fet, uren hud og kviser etter å ha brukt anabole steroider. I stedet for å bruke medikamenter, salver og kremer med bivirkninger, så kan Silicea balm være en løsning.

I en studie i England fikk medlemmer av “Acne Support Group” en seks ukers behandling med Silicol Skin. De fikk alle svare på like spørsmål angående hvor mye kviser de hadde før og etter behandling. Resultatet ble 86% bedring.

Hos noen av deltakerene ble noen områder på kroppen helt kvitt kvisene. En annen studie som ble gjort i Finland viste også at dette produktet har god effekt på mennesker som sliter med kviser. Studiene finner du på PubMed.com (se kilder nederst på denne siden)

Silicea balm er i følge produsenten 100% naturlig, og er ikke tilsatt verken konserveringsmidler eller andre stoffer.

Kiselsyre er nødvendig for å danne kollagen og elastin. Kiselsyre styrker bindevev og øker bindevevets evne til å binde til seg fuktighet. For hudproblemer kan disse produktene tas oralt og smøres på huden, eller begge deler.

I tillegg har stoffet en god evne til å binde til seg bakterier, gasser og avfallsstoffer. Derfor har produktet også en god effekt på mage og tarm, og kan redusere irritasjoner og luftsmerter.

Disse produktene er ikke dyre. Det finnes i gelatin kapsler og som gel. Begge kan tas oralt, men gelen kan også smøres på huden. En flaske med gel koster ca 145kr og én måneds forbruk med gelatin kapsler koster ca 110kr.

Hvis du sliter med kviser anbefaler vi å gi dette produktet en sjanse. Gi det noen ukers tid på å virke. Vi har hørt mye positivt om produktene i forhold til kviser.

Bivirkninger:
En av de som deltok i studien i Finland fikk hud irritasjon der han smurte på gel. Bortsett fra det har vi ikke funnet noe.

 

 

***

Kilder:
1. The effect of silicol gel compared with placebo on papulopustular acne and sebum production. A double-blind study. Department of Dermatology, Helsinki Research Center, Finland.
2. The effects of Silicol Skin on moderate to severe acne: UK field survey. Acne Support Group.

Foto:  Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?