Olje & Silikon Injeksjoner

Noen syke mennesker injiserer jordnøttolje og lignende matoljer inn i muskulatur for at de skal se større ut. Dette er veldig farlig og usterilt.

Injeksjoner med matolje kan føre til infeksjoner og abscesser som må dreneres ved operasjon. Musklene kan bli deformerte og stygge. Man kan bli alvorlig syk.

I Sverige var det en gutt som døde av injeksjoner med jordnøttolje for noen år tilbake. Vi skal komme tilbake med link til saken etterhvert.

For bivirkninger ved injeksjon av olje, se Synthol.

Silikon.

Det har lenge vært kjent at folk i transvestitt miljøer har injisert silikon inn i kroppen på egenhånd.

De vanligste stedene for slike silikon injeksjoner er:
Kinnet
Leppene
Øyenbrynene
Haken
Brystene
Rumpa
Leggene
Hoftene
Lårene

 

Vi snakker da om industriell silikon som man bruker f.eks. når man legger fliser og lignende håndtverksarbeid. Denne typen silikon inneholder ofte også parafin, olje og andre ustreile stoffer. Ofte tilsetter de olje i silikonen for at den skal bli lettere å injisere

I disse miljøene har de “underground parties” hvor de møtes og injiserer silikon. Ganske bizarre greier egentlig og totalt galskap.

De som administrerer slike “pump parties” er med i en undergrunnsnettverk som arragerer og bestemmer tider, dato og sted.
De bruker også sine egne kropper som “reklame” på hvordan resultatene kan bli. De overbeviser også desperate kunder om at dette er ufarlig. I løpet av en kveld kan de rekke å “behandle” veldig mange mennesker.

I USA har dette blitt et stort problem. De har også et eget uttrykk for de som utfører disse tjenestene. “Pump and jump”. Som betyr at etter et slikt “pump party” stikker de fra byen for å komme seg vekk fra misfornøyde og syke kunder, og lovens lange arm.

Vanligvis opererer de i nærheten av “drag houses” og områder hvor det bor mange transvestitter.

En kvinne som tok betalt for å injisere silikon på transvestitter. Dette endte med et dødsfall for 23 år gamle Andre D. Jeter fra USA.

I USA koster en slik illegal silikon injeksjon rundt 500 dollar. Som tilsvarer rundt 3500 norske kroner. Ofte kreves det gjentatte injeksjoner for å opprettholde utseendet. Med andre ord kan dette bli veldig dyrt i lengden.

De som utfører injeksjonene har ingen medisinsk utdannelse men har ofte injisert silikon på mange mennesker.
Selv om plastiske operasjoner er dyrere er risikoen for problemer minimal sammenlignet med silikon injeksjoner.

Bortsett fra den åpenbart store helserisikoen har injeksjoner med silikon også andre problemer. Etter en tid kan silikonen flytte seg til andre steder på kroppen. Den kan stivne, endre form og føre til at kroppen ser unaturlig og deformert ut.

Etter en injeksjon vil det være umulig å få fjernet alt igjen. Ved medisinsk hjelp og forsøk på å få fjernet bare deler av silikonen vil man kunne få omfattende arrvev på kroppen.

Vi har også hørt om en norsk gutt som skal ha injisert silikon olje i musklene. Han ble veldig sykt og det var visst mye som gikk galt i kroppen.

Se også profilen om Synthol.

Bivirkninger ved injeksjon av silikon:
Abscess
Infeksjon
Hjerneslag
Pustebesvær
Hjerteinfarkt
Blodforgiftning
Deformerte muskler
Toksisk sjokksyndrom
Granulomatøs betennelse
SklerodermiKreft
Leddbetennelse
Autoimmun bindevevssykdom
Nevropati
Reumatiske sykdommer
Lymfadenopati
Plutselig død, særlig ved injeksjon inn i en blodåre
Ved bruk av brukt injeksjonsutstyr risikerer man også HIV/AIDS og hepatitt

***

Kilder:
1. Gwinnettdailyonline.com
2. Redorbit.com
3. Intersexualite.org
4. Justnews.com
5. Acute and latent pneumonitis after subcutaneous injections of silicone in transsexual men.Chastre J, Brun P, Soler P, Basset F, Trouillet JL, Fagon JY, Gibert C, Hance AJ. Am Rev Respir Dis. 1987 Jan;135(1):236-40.

 

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?