FAQ

 

Kan jeg sende dere e-post med spørsmål jeg lurer på?

Det må du gjerne gjøre, men vennligst les på nettsiden før du sender e-post. Vi får veldig mye e-post og det er veldig mye jobb.

De fleste vil finne svar på spørsmålene sine på nettsiden. Det er også begrenset hvor mye mer enn det som allerede står på nettsiden vi får sagt i en e-post.

 

Kan dere lab-teste steroidene mine og finne ut om de er falske?

Nei, desverre! Vi har prøvd å få til dette men det ser ikke ut til at noen laboratorier i Norge er villige til å gjøre dette for privatpersoner.

Vi synes at det er synd fordi det kunne spart folk og samfunnet for mye skader og penger. Hvis du vet om et laboratorium i Norge som tilbyr slike tjenester vil vi gjerne høre om det.

 

Er anabole steroider farlig å bruke?

Anabole steroider er utvilsomt farlig å bruke. Det er veldig mye som kan gå galt når man eksperimenterer med hormoner på egenhånd.

For informasjon om hvordan anabole steroider virker, klikk her!
For informasjon om bivirkninger av anabole steroider, klikk her!
For informasjon om kroppsbyggere, strongmen, wrestlere og andre idrettsutøvere det har gått galt med, klikk her!

 

Jeg er under 18 år og lurer på hvor farlig det er for meg å bruke anabole steroider?

Før du sender oss en e-post kan du klikke på linken under og få svar på dette spørsmålet. Vi vil uansett ikke anbefale deg noe steroid eller hjelpe deg med dosering. Vi mener at det er galskap å begynne med anabole steroider før kroppen og hjernen er ferdig utviklet.

For informasjon om anabole steroider i puberteten, klikk her!

 

Er anabole steroider lovlig å bruke?

I følge norsk lov er det faktisk lov å bruke anabole steroider. Dette er veldig omdiskutert og det er ikke umulig at det vil bli kriminalisert innen få år. Vi i Steroider.Net tror ikke kriminalisering vil gjøre det noe bedre for misbrukerne, kommende brukere eller de som jobber innen forebygging.

 

Hvorfor er dere imot kriminalisering av anabole steroider?

Vi mener at andre muligheter bør prøves først. Før man gjør en stor folkegruppe til kriminelle. Hittil har det vært minimalt med forebyggende arbeid i Norge. Det finnes minimalt med opplysning i norsk skole.

De store treningssenter kjedene har null fokus på forebyggende arbeid. De vil gjerne dopingteste og kaste ut medlemmer som bruker doping men de ønsker ikke å forebygge at folk begynner med dette.

De siste årene har det blitt noe mer fokus på den økende bruken av dopingmidler i media. Brukere har endelig begynt å tørre å snakke om sine erfaringer med anabole steroider. På godt og vondt. Hvis bruk av anabole steroider kriminaliseres er vi redd at miljøene blir mer lukket og at det blir vanskeligere å nå ut til og komme i kontakt med brukerne.

Og vil det være nødvendig med nok et forbud som Politiet ikke har kapasitet til å håndheve skikkelig?

 

Er kjøp og salg av anabole steroider lovlig?

Lovverket er litt merkelig for selv om det er lov å bruke anabole steroider er det ikke lov å kjøpe eller selge det.
Les gjerne Straffelovens §162B, klikk her!

 

Siden bruk er lov i Norge, kan jeg da ta med meg steroider hjem fra ”syden” til eget bruk?

Nei, det er ikke lov.

 

Er det ulovlig å bestille anabole steroider på internett?

Ja, det er forbudt. Blir pakken stoppen kan du få problemer.

 

Er oppbevaring av anabole steroider lov?

I utgangspunktet er oppbevaring ikke lov, men i noen tilfeller ser det ut til at folk slipper billig unna hvis mengden anabole steroider er veldig lav og det ikke ser ut til at personen selger preparatene.

Politiet ser ut til å vise mer og mer interesse for anabole steroider. Allikevel ser det ut til at straffene varierer veldig i forhold til hvilket politikammer man tilhører og hvor mye Politiet i det området har å gjøre.

Oppbevarer du anabole steroider hjemme. Selv om det er til eget bruk, er det grunn til å være bekymret hvis Politiet kommer på besøk.

 

Hvilke stoffer finnes i Straffelovens dopingliste?

Det finner du ved å klikke her!

 

Bortsett fra at man kan bli tatt for innførsel, er det trygt å handle steroider over internett?

Det er et sjansespill. Man må som regel betale på forhånd, man får ikke se varene før de kommer i posten, så sjansen for å bli lurt er stor.
Du kan ikke gå til forbrukerrådet å si at steroidene du bestilte ikke kom, eller ikke var ekte. Hvis man er så “heldig” at tollen ikke stopper pakken, så har man en sjanse for å bli lurt i tillegg. En stilig nettside garanterer ikke en seriøs og ærlig selger!

 

Kan dere hjelpe meg med å sette opp en kur?

Nei, så det hjelper ikke å sende en mail og spørre om det. Ingen her har legeutdannelse, og vi ønsker ikke å sette opp kurer som kan føre til at folk skader seg.

 

Kan dere anbefale hvilke steroider som passer for meg?

Nei, og det er det ingen som kan. Utenom legen din. Hvis han mener det er medisinske grunner til at du trenger det.
Folk reagerer så individuelt på forskjellige anabole steroider. Selv om noen anabole steroider er mildere enn andre så kan det være medisinske grunner til at du ikke kan eller bør bruke nettopp det steroidet.

 

Kan dere skaffe anabole steroider?

Nei! Vi anbefaler heller ikke nettsider som selger og viderformidler ikke kontakter.

 

Er alkohol og anabole steroider farlig?

Ja, det blir en ekstra belastning for lever og nyrer, og man kan få ”blackouts” og bli ekstremt aggressiv. Alkohol og steroider hører overhodet ikke sammen!

 

Er falske steroider farlig?

Noen kan bare være uvirksomme, mens andre kan inneholde bakterier og virus som kan føre til abscesser og sykdommer. Man har ingen kontroll over hva man driver med hvis man bruker falske steroider eller “underground”. Underground-labs har ingen myndigheter som kontrollerer virksomheten. Derfor kan ampullene eller tablettene inneholde hva som helst.

Folk har faktisk blitt alvorlig syke og dødd av å bruke underground steroider.

 

Er anabole steroider og kokain farlig å kombinere?

Ja, meget farlig. Anabole steroider kan gi kraftige humørsvingninger og i kombinasjon med kokain har mennesker begått drap og andre kriminelle handlinger. Anabole steroider og rusmidler er en idiotisk kombinasjon uansett rusmiddel.

Hvis du i det hele tatt vurderer å bruke narkotiske midler mens du bruker anabole steroider bør du kanskje tenke over hva som er poenget med kuren.

 

Kan jeg bli dopingtestet på helsestudioet jeg trener?

Ingen kan tvinge deg til en dopingtest eller forlange det av deg så lenge du ikke har skrevet under på å la deg teste. Hvis noen kommer og forlanger det kan du selvfølgelig nekte. Hvis du da blir utestengt fra gymmet skal du ikke fortsette å betale medlemskapet. Selv om de sier at du må betale ut året.

Det er ikke du som forandrer avtalen underveis. Hvis du får noe som helst problemer bør du kontakte advokat eller forbrukerrådet. Ingen har rett til å kaste deg ut fra et helsestudio når du ikke har brutt norsk lov, med mindre du har skrevet under på noe.

 

Jeg skal inn i Forsvaret og lurer på om de kan dopingteste meg?

Ja, det kan de! For mer informasjon, klikk her!

 

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?