Tjenester

Dersom du ønsker ytterligere informasjon om våre tjenester, eller ønsker å booke kurs eller forelesning, kan du ta kontakt med: Ståle Wadsworth – Tlf: (0047) 975 90 319 (dette er mitt private telefonnummer og jeg vil ikke ha spørsmål om dopingbruk på denne). Organisasjonsnummer: 988 084 867

Jeg holder foredrag for alle som er interessert. Har tidligere holdt foredrag for alt fra leger til skoleungdom. Jeg tilpasser foredraget etter ønske.

Jeg kan love et annerledes, spennende og interessant foredrag om doping. Basert på mange års erfaring og mye kunnskap. Mange lurer på om jeg er for eller i mot bruk av anabole steroider. Personlig mener jeg at det er galskap å bruke hormoner på egenhånd og jeg er et levende eksempel på hvor galt det kan gå. Allikevel prøver jeg å holde meg til fakta og ikke være en moralens vokter. Jeg har hittil utelukkende fått positive tilbakemeldinger på mine foredrag. De som ønsker å bruke meg kan også få være med å bestemme innholdet i foredraget.

I samarbeid med Rusmiddeletaten og Uteseksjonen, var jeg i mars 2006 med på å arrangere en konferanse om doping. Dette ble en stor suksess og vi håper å gjenta dette i nærmeste fremtid.

 

 

Her er en liten smaksprøve på foredraget i PDF.

[gview file=”http://steroider.net/wp-content/uploads/TjenesterForedrag001.pdf” height=”500px” save=”1″]

Her er et utvalg bilder fra noen av foredragene jeg har hatt:

Sagavoll folkehøgskole, februar 2007. Her er gjengen som ble igjen for en liten prat etter foredraget. Veldig hyggelig skole som jeg har vært på flere ganger.

Legemiddelfirmaet Pfizer i Sandefjord 2006. Bjørn Barland lader opp før foredraget. Det kom rundt åtte leger. Pfizer er eneste legemiddelfirma jeg har hatt foredrag for. Synes det er veldig bra at de drar i gang sånt, men jeg synes også at det er synd at ikke flere legemiddelprodusenter bryr seg.

Egil Haug og Bjørn Barland på et seminar for lærere vi var på i Skien 2006.

Her blir jeg introdusert av Dag Halvorsen fra Utekontakten i Horten. De hadde spikret sammen et bra seminar som Bjørn, Egil og jeg var invitert til å forelese på.

 

Finn Skårderud på seminaret “Ungdom og anabole steroider”. Et seminar som jeg var med å arrangere sammen med Uteseksjonen og Rusmiddeletatens kompetanse senter.

Her er jeg på et opplegg på Gjøvik som Antidoping Norge hadde laget sammen med Gjøvik Politistasjon. Jeg hadde tre foredrag på samme dag, hvor dette er fra en videregående skole.

…og her er elevene som kom.

Dette var på Klosterskogen videregående skole i Skien, hvor de hadde stablet tre klassetrinn med idrettselever inn i gymsalen. Mener å huske det var rundt 180 elever.

Her er noen av elevene som kom bort for å inspisere bordet med flyers og utstilte dopingmidler.

Dette er fra Klækken hotell i Hønefoss hvor Pfizer hadde enda et opplegg for leger. Her har jeg foredrag.

…og her er Bjørn Barland i gang med sitt opplegg.

Dette er fra Høgskolen i Lillehammer, hvor Finn Skårderud hadde arrangert et seminar. Her introduserer han meg.

Her er Bjørn Barland i gang med sitt foredrag.

…og dette er etter mitt foredrag hvor jeg får spørsmål fra publikum. Før Finn runder av seminaret.

Her er de som kom og hørte på…

 

Foto: Steroider.Net

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?