Om Oss

Om Steroider.Net

 

Anabole steroider er mer utbredt enn det folk er klar over. Det brukes av alt fra soldater og narkomane til forretningsfolk og kirurger. For ikke å snakke om i toppidrett, som vanligvis oftere forbindes med dopingbruk.

I Norge er det å ha en fin kropp blitt et viktig statussymbol. Man skal helst være flink på skolen, gå i riktige klær, ha en bra jobb, tjene mye penger, ha de riktige vennene og ha en fin kropp. Blant ungdom har dette presset ført til at flere og flere velger å bruke anabole steroider. Det har blitt registrert brukere helt ned i tolv års alderen i Norge.

 

Kan jeg bole?

Anabole steroider er farlig uansett hvem som bruker det. Men når man ikke er ferdig utviklet vil steroider kunne ødelegge hele livet. I tillegg har en 16 åring minimalt med kunnskap om doping. De vet ikke engang hva det er eller hva det gjør med kroppen. Informasjonen de baserer kurer på er ofte rykter. Noe de har hørt av kompiser og bekjente. Mange sitter også i diverse internett forumer og diskuterer doseringer.

Det mange ikke er klar over er at flesteparten av dem de møter på slike nettsteder er ungdom under 20 år som heller ikke har prøvd steroider før. Eller har minimalt med erfaring og kunnskap. Dette har gjort at gjennomsnittsdosene har økt vannvittig de siste årene, og dette fører selvfølgelig til mer bivirkninger og skader.

Det mange ikke vet er at kroppen kun kan “ta imot” en viss mengde anabole steroider, og tar man for mye vil resten bare skade kroppen og ikke gi noe mer effekt. Mer betyr aldri bedre når det gjelder anabole steroider. Mange ungdom i dag gidder ikke engang å trene uten anabole steroider. De kan ofte ingenting om trening eller kosthold før de begynner med anabole steroider. Enkelte går ikke på trening uten å ha satt en sprøyte først.

Det mange ikke er klar over er at anabole steroider ikke er en “vidundermedisin” som kan gi kropp som Arnold Schwartzenegger eller Brad Pitt i løpet at to måneder. For å bli en stor og bra kroppsbygger kreves det stor innsikt og kunnskap om kosthold og trening. Steinhard selvdisiplin. De fleste dyktige kroppsbyggere går på “diett” hele året. Drikker ikke alkohol eller fester. Trener nesten hver eneste dag.

Kroppsbyggeres hverdag er mye hardere enn for langrennsløpere, som vi nordmenn kjenner litt til. Thomas Alsgård spiste jo hamburgere i konkurranse sesongen. Det kan aldri kroppsbyggere. Veldig få er klar over hvor mye som egentlig kreves, og de aller fleste vi får e-post fra er kjempeskuffet over resultatene de fikk på den første kuren sin. Og veldig mange gir opp etter den første kuren når de endelig innser at det ikke var så enkelt som de trodde.

 

Hva er Steroider.Net?

Steroider.Net er et forebyggende og skadereduserende tiltak som bygger på brukeres egne erfaringer. Vi tror det er på tide å vurdere andre fremgangsmåter for å bekjempe utbredelsen av dopingbruk enn de som har blitt prøvd ut til nå.

Vi mener at problemet ligger ikke hos erfarne kroppsbyggere som bruker anabole steroider for å bli bedre i idretten sin, som så mange andre toppidrettsutøvere gjør. De er faktisk i mindretall. Problemet er når skoleungdom og barn bruker anabole steroider fordi de tror de skal se bra ut til sommeren.

Et annet stort problem er folks godtroenhet. Mange tror at alle som er svære, har prøvd anabole steroider eller selger steroider vet alt om emnet. De bruker deres info som om det kom fra en lege. Det kan føre til farlige bivirkninger og uhyggelige overraskelser. Mange som kommer inn på Steroider.Net synes vi er for “liberale”. Spesielt da med tanke på at vi har et forum hvor folk kan diskutere nesten fritt sine erfaringer. Dette er vi totalt uenige i.

Hvis ungdom vil diskutere steroidbruk, så får de gjort det uansett. Om det foregår på Steroider.Net eller et annet sted så vil ikke det endre noe. Her har de i hvert fall folk som bryr seg, som de kan henvende seg til. All annen info man finner på Steroider.Net kan man finne på hundrevis av andre nettsider. Forskjellen er at vi prøver å fokusere like mye på de negative sidene av dopingbruk. Vi ønsker ikke å tvinge noen til å ikke bruke anabole steroider.

Skremselspropaganda har aldri virket, uansett tema. Det gjør bare ting mer spennende, og løgner gjennomskues fort. Vi ønsker å fortelle folk sannheten. For sannheten er ikke så “rosenrød” den heller. Så kan de ta et valg de er fornøyd med, og kan stå for.

 

Hverken Steroider.Net eller noen andre organisasjoner vil kunne fjerne dopingbruk. Det er kommet for å bli. Mange av de vi får e-post av velger å bruke anabole steroider. Til tross for at de vet at dette er farlig. Vi mener at også disse menneskene skal tas vare på. Få informasjon om hvilke dopingmidler som er farligst, og hvordan de skal begrense skadene.

For sannheten er at noen dopingmidler er farligere enn andre, og fungerer annerledes. Som med alle andre legemidler. Dette har folk rett til å vite.

 

Økende samfunnsproblem!

Dopingbruk er et kraftig økende samfunnsproblem. All ungdom i Norge i dag kjenner noen som enten bruker anabole steroider eller noen som kan skaffe det. Internett har også gjort tilgangen mye større. Ungdom kan bestille det over nettet og få det i posten hjem til gutterommet. Tollen tar bare en veldig liten del av det som blir innført til Norge.

Tollvesenet tar mer og mer dopingmidler og selv om Tollvesenet blir flinkere og flinkere betyr dette også at det er en stor økning i bruk av anabole steroider.Det er heller ingen aldersgrenser på salg av dopingmidler illegalt. Vi har fått e-post av brukere av anabole steroider helt ned i 12-13 års alderen. Antallet jenter som bruker anabole steroider er også kraftig økende.

 

Funker steroidene mine?

Veldig mye av dopingmidlene som selges illegalt i Norge er forfalskninger. Disse inneholder ofte ikke noe virkestoff i det hele tatt, eller inneholder noe virkestoff men er produsert under svært uhygieniske forhold og kan være ekstremt farlig å bruke. Dette virker det ikke som om folk bryr seg så mye om så lenge de kan injisere seg selv med et eller annet før de trener.

Ca 90 % av alle dopingmidler som selges illegalt i Norge er enten forfalskninger eller produsert i et “underground” laboratorium. Ved å sende oss en e-post, med bilde, eller sende oss tomme esker eller ampuller i posten, kan vi hjelpe deg å se om du har blitt lurt eller er i ferd med å bruke noe du kan skade deg på.

 

Hva kan du forvente hos oss?

Her kan du få saklig informasjon om Winstrol, Deca-Durabolin, Dianabol(russere), Testosteron, Efedrin, Veksthormoner, Sustanon, Omnadren, Parabolan, Nolvadex, Masteron, Clenbuterol, DNP, Anadrol, Primobolan, Clomid og mange andre hormoner og dopingmidler.

Du kan også lese om dopingtester, halveringstider, bivirkninger, injeksjoner, kurer, trening, kosthold, jenter, Forsvaret(militæret) og doping. Og du finner info til pårørende til brukere.

Vi har også et forum hvor brukere og pårørende kan diskutere det de måtte ha på hjertet. Registrer deg og du kan begynne med en gang. Grunnen til at vi har “navn og adresse” felt i registreringen, er at vi ønsker å kunne vise til medlemstall. Din personlige info vil aldri forlate Steroider.Net, og ingen utenforstående har tilgang til medlemslister.

Vi har også et stort bildegalleri, med masse bilder av det meste av det som selges av dopingmidler på det illegale markedet. Vi håper på å lage verdens største gratis database over dopingmidler. Som skal kunne brukes av alle som måtte ønske det. Dette trenger vi din hjelp til. Hvis du har tom emballasje, som hetteglass, esker, ampuller eller lignende så send det til oss! Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere nettsiden.

 

Hva gjør vi utenom nettsiden?

Vi ønsker å starte selvhjelpsgrupper for folk som har problemer i forhold til kroppen sin, og som enten bruker, har brukt eller vurderer å bruke anabole steroider. Vi vurderer også grupper for pårørende til brukere. Vi jobber nå med å få i gang temagrupper, for å komme i kontakt med ungdom og få i gang debatt rundt dopingbruk. Vi har hatt samtaler med ungdom som har brukt eller ønsker å bruke anabole steroider. På oppfordring fra foreldre og lærere. Dette er noe vi vil fortsette med. Hvis noen har spørsmål rundt dette så send oss en e-post.

 

Vi holder foredrag

For alt fra ungdomsskoler til leger. Hvis dette høres interessant ut så sjekk ut nettsiden, og send en e-post. Vi håper på å kunne tilby en telefontjeneste i nærmeste fremtid. Hvor vi kan svare på dopingrelaterte spørsmål. Vi jobber også med å få en lege til prosjektet som kan svare på medisinske spørsmål via e-post.

 

Hvor holder vi til?

Vi holder til på Grønlandsleiret 30, i Oslo sentrum. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å møte oss kan vi møtes der. Kontakt oss på e-post så kan vi avtale nærmere.

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?