Drap i Sverige

En ung mann på 26 år fra Sverige drepte sin 12 år gamle stedatter. Voldtok og knivstakk venninnen hennes på 13, mens minstemann på 6 år så på.

Dette er ikke første tilfelle hvor anabole steroider har vært en faktor. Ofte blir steroidene i disse tilfellene kombinert med rusmidler som amfetamin, kokain, alkohol eller rohypnol. Dette har jeg nevnt mange ganger på forumet og andre steder på nettsiden. Anabole steroider og rusmidler hører ikke sammen.

Dette er ikke første drapsak i Sverige hvor anabole steroider har vært innblandet. Desverre lærer ikke ungdom av dette. Selv om det går bra mange ganger å kombinere disse.

Til slutt føler man seg trygg på at det ikke vil skje noe galt. Plutselig kan det skje noe sånt som dette. Volden som utøves av folk som kombinerer anabole steroider og rusmidler er mye mer ekstrem enn vanlig.

Mange husker heller ikke hva som skjedde etterpå. Ofte er det kjærester, mødre, barn, uteliggere eller andre som ikke er i stand til å forsvare seg, som blir utsatt for denne volden.

Her er saken, slik den stod i VG.

Den drapssiktede 26 åringen var nedsølt med blod og sov da politiet stormet leiligheten. Ved siden av lå stedatteren (12) knivdrept.

I det samme rommet som jenta ble funnet i, lå den drapssiktedes sønn på seks år og sov.

Jeg har slåss med ulver. Jeg tror jeg har drept en av dem, skal 26 åringen i følge dagens utgave av Aftonbladet ha forklart politiet.

I tillegg til å drepe sin egen stedatter skal drapsmannen ha voldtatt og knivhugget hennes 13 år gamle venninne i det grusomme dramaet som utspant seg i Västerhaninge utenfor Stockholm natt til i går.
Snakket om ulver

Politiet tror ikke at stedatteren ble voldtatt, men er ennå ikke helt sikre på det punktet. Etter voldtekten lyktes venninnen i å flykte fra leiligheten. Da hun kom seg i sikkerhet på en bensinstasjon ble politiet varslet.

Syv patruljebiler ble beordret ut, og synet som møtte tjenestemennene var ille.

Ifølge Aftonbladet så det ut som et slaktehus inne i leiligheten som disponeres av den drapssiktedes samboer. Hun var ikke hjemme drapsnatten.

26 åringen lå og sov, naken og med blod utover kroppen. Han var forvirret da han ble vekket. Han snakket om ulvene og virket kraftig påvirket av alkohol. Politiet satte på mannen håndjern og fotlenker før han ble ført til sykehus for å bli sydd i den ene hånden. Den seks år gamle sønnen ble tatt hånd om av sosiale myndigheter.

Kjent voldsmann

26 åringen er en kjenning av politiet. Han er tidligere dømt for grov mishandling og blir beskrevet både som farlig og som en kjent voldsmann.

Aftonbladet skriver i dag at mannen er kroppsbygger, har brukt anabole steroider, og at han skal være kjent for å blande alkohol og Rohypnol.

Mannens advokat Bo Hegestam sier at han klient er nedbrutt både fysisk og psykisk. Han verken benekter eller innrømmer ugjerningene.Han har ikke noe som helst minne om hva som har skjedd i løpet av natten, sier advokaten Tidningarnas Telegrambyrå.13 åringen som klarte å rømme, skal ifølge Aftonbladet ha forklart at hun var ute i kjøkkenet på natten da hun hørte hvordan den seks år gamle gutten skrek til.

Rett etter kom mannen ut og hugg henne med en kniv før han tvang henne til å ta av seg klærne.

Klarte å flykte

Deretter voldtok han henne, før han hugg henne igjen og sa at han skulle drepe både henne og seg selv dagen etter. Jenta ble tvunget til å legge seg ved siden av mannen i sengen. Så fort han sovnet, rømte hun. Tina Säynäjäkoski bor i blokka der helvete var løs natt til å går. Hun sier til Aftonbladet at hun ikke hørte noen ting før hun så at politiet sto utenfor.

Hun fikk med seg at manne ble ført ut, blodig og kun med et laken rundt seg mens han skrek til politifolkene. Tidligere på dagen hadde hun støtt på mannen i trappeoppgangen. Da virket han helt normal.

Jeg kunne ikke forestille meg at han kunne gjøre noe sånt. Han ser alltid velstelt og pen ut, sier hun.

VG Søndag 28. mai 2006. Skrevet av Jacob Lund.

***

Her er linker til saken i nettaviser:

 VG 1: Voldtok og drepte 13-åring

VG 2: Voldtok og drepte stedatteren – straffet 20 ganger tidligere

VG 3: Flyktet naken og blodig fra brutal morder

VG 4: – Hjelp, han dreper oss

 Aftonbladet 1: Straffad – 20 gånger

Aftonbladet 2: “Vi vill möta folk och deras frågor”

Aftonbladet 3: Eleverna hedrade mördade flickan

Aftonbladet 4: 26-åringen till rättspsyket – ska bevakas dygnet runt

Aftonbladet 5: Starkast är känslan att vi inte räckte till

 Expressen 1: Nu skyddas han till livet

Expressen 2: Expert om vårdhaveriet: En sån här tragedi ska inte få hända

Expressen 3: 26-åringen var påverkad av anabola steroider

Expressen 4: 13-åringens SOS-larm: “Hjälp, han dödar oss”

Expressen 5: 26-åringens advokat: “Han har inga minnesbilder alls”

Expressen 6: Vänner: Han dopade sig

Expressen 7: Misstänkte mördaren: “Jag minns ingenting”

 

***

Jeg synes det er veldig feil å bruke ordet “kroppsbygger” om alle som bruker anabole steroider. Det er sjelden man hører om dyktige profesjonelle kroppsbyggere som dreper.

 Det har riktignok skjedd ved noen få tilfeller. Bertil Fox drepte sin eks forlovede eller Craig Titus som nå sitter i fengsel. Siktet for drap eller medvirkning til drap. Det er sjelden profesjonelle kroppsbyggere, drikker alkohol eller bruker rusmidler på denne måten. Det koster dem alt for mye i forhold til trening. Nå blir desverre alle som bruker anabole steroider kalt kroppsbyggere i media, men de fleste av de som bruker anabole steroider kan ikke kalles kroppsbyggere. De vet ikke nok om trening, kosthold osv til å kunne kalle dem en kroppsbygger. Da skulle man også kunne kalle alle som har sparket en fotball for fotballspillere. Her kan dere se et innlegg i et forum på Aftonbladet.se angående 26åringen: Kroppsbyggare? Hela den här diskussionen skulle inte behövas om media kunde göra sin research lite bättre! Kollade med Haninge Hälsostudio där 26-åringen tränade och de hade svårt att förstå hur man kalla någon för “kroppsbyggare” om man tränar 1 gång var 10:e/14:e dag och väger under normalvikt… av Jonas (idag kl 16:00)

***

Hva han skal kalles har lite å si for de stakkars barna, eller andre mennesker som blir utsatt for vold pga anabole steroider og rusmidler. Derfor sier jeg det igjen:

 Bruk for guds skyld ikke anabole steroider hvis du ikke klarer å holde deg unna rusmidler! Inkludert alkohol!

***

Kilder:
1. Verdens Gang

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?