Vanlige feil ved bruk av anabole steroider

1. For store doser
Kroppen kan kun bruke en viss mengde anabole steroider.
Steroidmolekylene binder seg til androgen reseptorer. Når de er mettet hjelper det ikke å ta mer anabole steroider. Tar man for mye kan mengden østrogener i kroppen øke i takt med den økte dosen. Du får ikke noe bedre anabol effekt. Bare mer bivirkninger.

Mye betyr aldri bedre når det gjelder anabole steroider. Ta hensyn til kroppsvekt, alder og erfaring når du bestemmer dosering.

2. Dårlig kosthold

Her feiler utrolig mange. Anabole steroider gjør at kroppen kan reparere muskelceller som har blitt “skadet” under trening fortere. Restitusjonstiden blir mye kortere. For å kunne reparere muskelcellene trenger kroppen nok proteiner, karbohydrater og fett. I riktige mengder i forhold til kroppsvekt. Det ikke nok å drikke en proteinshake om dagen. Spise middagen til mor og kebab annenhver dag. Lær deg om kosthold før du i det hele tatt tenker på å bruke anabole steroider!

3. Feil trening

Som nevnt gjør anabole steroider restitusjonstiden kortere. Hvis kroppen ikke har noe å restituere/reparere vil man ikke vokse. Det er veldig viktig å vite hvordan kroppen fungerer og hvordan den reagerer på forskjellig typer trening. Slik at man vet hvordan man skal trene for å få best utbytte av steroidene.

Et godt treningsgrunnlag er veldig viktig. Uten det vil man nesten garantert få skader i ledd, sener, leddbånd og muskulatur. De som begynner på kur før de har lært seg å trene og spise riktig gjør seg selv en bjørnetjeneste.

4. For lite kunnskap om anabole steroider

Anabole steroider er ikke ufarlig. Brukes det feil kan man få veldig store skader. Som kanskje ikke kan rettes opp. Eller rett og slett dø! Ikke bare hør på en kompis eller noen på et forum på internett.

Lær deg hva anabole steroider er. Slik at du ikke begår den største tabben i ditt liv. Når du først har satt sprøyta eller svelget tabletten kan du ikke ta det ut igjen. Start ikke på en kur før du er 100% sikker på at du vet hva du driver med. Og det vil du ikke være etter to måneder med lesing på internett!

5. Bruke feil steroider

Noen steroider er farligere enn andre. Noen gir bedre resultater enn andre. Selv om man legger på seg mange kilo kroppsvekt betyr ikke det at man bygger muskler. Vann er ikke muskler.

Mange tror at Anadrol og Dianabol er noe av det beste. Ettersom det er så farlig og kraftig. Det er feil. Anadrol brukes medisinsk på folk med blodmangel. Og det er nettopp dette Anadrol også gjør best. Øker produksjonen av røde blodceller. Mer blod gir ikke mer muskelmasse! Paul Borresen kalte Anadrol for “fattigmanns EPO”.

I tillegg samler det masse vann i kroppen og fører ofte til gynekomasti. Det finnes mange steroider som gir mye bedre resultater enn Anadrol. Som har mye mindre bivirkninger. Det er ikke kult å pisse ut alt man trodde var muskelmasse når man går av kuren. Finn ut hvilket steroid som passer til ditt mål, og dine forutsetninger.

6. Bruke falske steroider

Dette sier seg vel selv. Hvis du skulle lage en forfalskning av f.eks. Oakley briller. Ville du da sørget for at brilleglassene hadde like høy kvalitet som originalen da? Neppe! Du ville kjøpt det billigste du kom over. For å tjene mest mulig penger på kortest mulig tid.

Det samme gjør de som forfalsker anabole steroider. De bruker ofte matolje! I stedet for å bruke tid og penger på å lage noe som virker. Dette fører ikke bare til at man ikke får noe muskelvekst. Men man kan få betennelser, abscesser og blodforgiftning.

Fabrikkene som forfalsker anabole steroider holder som regel til i varmere strøk. I land som har bakterier som vi ikke er vant til. Har du lyst til å injisere matolje som har stått i varmen i månedsvis inn i kroppen din?

7. Ikke ta blodprøver

Blodprøver er det viktigste og eneste “verktøyet” man har når man er på en kur med anabole steroider.

Ved å ta en blodprøve før man begynner kan man se om det i det hele tatt er forsvarlig å bruke steroider. Man kan se hvor mye skade kroppen tar av steroidene. Man kan se om, og hvor lang tid det tar før kroppen har kommet seg tilbake til normalt etter kuren. Resultatene fra blodprøvene kan brukes til å regne ut neste kur.

Hvis noe er på vei til å gå skikkelig galt kan en blodprøve avsløre det og du kan rekke å gjøre noe med det før det går for langt.

8. Ikke måle blodtrykket

Blodtrykket bør måles ofte. Noe som kan gjøres samtidig som man tar blodprøver. En bør også gå til innkjøp av en blodtrykksmåler.

Det gjør det mye lettere å holde øye med blodtrykket. Får man for høyt blodtrykk kan man få hjerteinfarkt og i værste fall dø. Anabole steroider øker blodtrykket og gir større blodvolum pga økt produksjon av røde blodceller og høyere nivå østrogener i kroppen. Alle med normal intelligens forstår at man må ta dette seriøst.

En blodtrykksmåler koster fra 500 til 1000 kr. Det er ingenting i forhold til hva folk bruker på dop og kosttilskudd.

9. Være for lenge på kur

Når man bruker anabole steroider undertrykkes hypofysen. Utskillelsen av hormoner fra hypofysen opphører. Dette gjør at mange blir sterile på kur, og testosteronproduksjonen stopper opp. Jo lengre man er på en kur desto større er sjansen for at man ødelegger testosteronproduksjonen.

Nå er ikke anabole steroider fysisk vanedannende, men man kan lett få en psykisk avhengighet. Mange bruker steroider året rundt, uten pauser. Det er ofte de som får de største skadene. Det er netopp mot dette problemet at noen en gang i tiden fant ut at anabole steroider kun bør brukes i korte perioder. Kurer bør begrenses til 6 – 10 uker.

10. Begynne i for tidlig alder

Jo yngre man er når man begynner med anabole steroider desto større blir bivirkningene og skadene. Når man er i puberteten skjer det mange prosesser i kroppen og hjernen som er avhengig av hormoner. Gutter i puberteten har en kjempeproduksjon av testosteron, som aldri vil bli så bra igjen senere i livet.

Bruker man anabole steroider da vil man bremse opp eller stoppe testosteronproduksjonen, og man hindrer kroppen i å utvikle seg normalt. Dette er veldig farlig. Hjernen er heller ikke ferdig utviklet. I hjernen finnes det også androgen reseptorer. Forer man kroppen og hjernen med kjempedoser(mer enn det kroppen klarer å lage selv) vil man få endringer i hjernen. Og man kan få psykiske problemer som man kanskje må leve med resten av livet.

Begynner man når man er over 20-22 år er sjansen for at noe går galt veldig mye mindre.

Klikk her for mer info!

***

Kilder:
1. Anabolics 2006, William Llewellyn
2. World Anabolic Review 1996, M. Bachmann/P. Grundig
3. Mandom, mod och morske män, Tommy Moberg og Gunnar Hermansson Foto: Steroider.Net

***

 

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?