Historien om Steve Michalik

Dette er den drøyeste steroidhistorien jeg noen gang har hørt. Etter infarktet var jeg rimelig knust, og satt timesvis hjemme alene og tenkte. Så en dag husket jeg denne historen som jeg leste i B&K Sportsmagazine da jeg var yngre. Jeg tørket støvet av de gamle bladene og begynte å lete. Fant til slutt riktig blad og leste historien på nytt.Deretter begynte jeg å søke på navnet hans på nettet. Utrolig nok så lever Steve Michalik i dag. Jeg sendte han en epost hvor jeg fortalte min historie.To dager etterpå fikk jeg epost tilbake, hvor han fortalte meg hvordan han fikk “faenskapen” ut av kroppen, og fikk et nytt liv. Vi mailet litt frem og tilbake, og han er en stor motivasjon for meg. Denne historien er så sterk at den er umulig å legge fra seg før man har lest den ferdig.I dag driver Steve et gym hvor han blant annet trener konkurranse kroppsbyggere som ikke bruker dopingmidler. Treningen er basert på hans eget system “Intensity Insanity”. En ekstremt hard men effektiv måte å bygge muskler.Da han konkurrerte ble han kalt “The Phantom”. Det var faktisk Arnold Schwarzenegger som ga han det kallenavnet.

[gview file=”http://steroider.net/wp-content/uploads/BivirkningerSteveMichalik.pdf”]

 

Her er noen linker til andre mediaomtaler og intervjuer med Steve Michalik:
Fall and Rise of a Champion Bodybuilder

***

Kilder:
B&K Sportsmagazine aka Body Nr 5 1993
Oversettelse: Tom R. Mehlum & Elin Sildnes
Tekst: Paul Solotaroff

Foto: Mike Neveux

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?