“Den ultimate kuren”…?

I bladet “Bodybuilding –bladet de forsøkte å stanse” har Paul Borresen skrevet det han kaller “den ultimate kuren”. Det som er litt morsomt er at dette er den første utgaven av bladet og han har fått inn dette spørsmålet i sin spalte:
“Dersom penger ikke er et tema, hva ville du anbefale som den ultimate kuren?”. Tydeligvis noe han veldig gjerne ville fortelle om…
Grunnen til at vi tar med dette på nettsiden er at vi tviler på at det er så mange som klarer å få tak i medikamentene i denne kuren. Og for de som får tak i de medikamentene så er neppe dette noen nyhet.
Her kan man få et innblikk i hva profesjonelle kroppsbyggere dytter i kroppen sin. Husk at de har brukt steroider noen år for å lære seg dette og kroppen deres er vant til mye større doser enn nybegynnere. Og de har ofte en fettfri kroppsvekt på over 110 – 120kg.
Faktisk tror jeg denne kuren er mest interessant for leger som forstår hva dette gjør med kroppen. I tillegg tror jeg dette vil understreke en del av mine teorier og uttalelser.
Kuren går over 4 uker hvor man bruker 600mg Primobolan Depot og 400mg Deca-Durabolin i uken. Da regner man selvfølgelig ut halveringstider på steroidene og bruker det riktig. I tillegg brukes dette i løpet av dagen:
08:00
8 IE hurtigvirkende insulin
3.6 IE veksthormon
5 gram Kreatin monohydrat
0.5 gram Chrysin
100mg DHEA
11:00
100mcg IGF-1
16:00
3.6 IE veksthormon
6 IE hurtigvirkende insulin
5 gram Kreatin monohydrat
Etter trening:
100mcg IGF-1
0.5 gram Chrysin
Før sengetid:
10 gram GABA
33mcg sermorelin
IGF-1 tas kun på treningsdager.
Det er verdt å merke seg at IGF-1 Lr3 ikke fantes når denne kuren ble satt opp.
PS! Steroider.Net anbefaler på ingen måte denne kuren. Paul Borresen, som “fant opp” denne kuren, døde mens han sov. Bare 38 år gammel. For mer info om Paul Borresen, klikk her!

***

 

Kilder:
1. Bodybuilding, nr.1/1998

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?