Dosering

Dosering

Når det gjelder dosering av anabole steroider så er det veldig individuelt. Mange tror at mer betyr bedre, men det er ikke tilfelle med steroider. En nybegynner trenger aldri like mye som en profesjonell kroppsbygger eller strongman.
Tar man for mye vil ikke kroppen kunne bruke alt og da vil det til overs kun gi bivirkninger og aromatisere. For en nybegynner er det helt ulogisk og idiotisk å begynne på doser som f.eks. 1000mg i uken. Det vil aldri føre til noe godt.
Den nye generasjonen ”bolere” bruker doser som var utenkelig for konkurrerende kroppsbyggere for 20 år siden. Og ingen skal komme å si at de er smartere enn de gutta, for de visste hva de drev med.
Selv om tilgangen til informasjon om steroider har blitt større, så hadde de fleste byggere på den tiden mye større respekt for legemidler enn det ungdom har i dag. I tillegg ble ikke steroider brukt av ”gud og hvermann”. Det var forebeholdt folk som kunne mye om kosthold, trening og som leste alt som fantes av bøker og info om steroider.
De brukte som regel ”fornuftige” doser og brukte steroider som et tilskudd til treningen, for å bli bedre i idretten sin, og ikke for å se bra ut om sommeren. De fleste av de som konkurrerte på 80 og begynnelsen av 90 tallet lever i beste velgående i dag og har familie og barn.
Det kommer ikke til å bli regelen for den nye generasjonen ”playstation-bolere”, som begynner på steroider før de har hatt sin første treningsøkt. De kommer til å få store problemer i fremtiden.
Steroidene har ikke forandret seg de siste 20 årene. Det har faktisk ikke kommet noen nye steroider på mange år. Dianabol f.eks. ble funnet opp i 1956. For de fleste nybegynnere er 250-300mg i uken mer enn nok, uansett hvilket steroid man bruker. Dårlig kosthold kan aldri erstattes med mer steroider.
Formen kan til en viss grad justeres med inntak av en masse andre medikamenter. Vi har sett eksempler på folk som lever på pizza og kaffe, og som har brukt en haug med legemidler for å holde seg ”i form”. De fleste forstår at man ikke kan føle seg særlig psykisk bra hvis man må bruke 10-12 forskjellige typer medikamenter for å se brukbar ut i kroppen. Så har også flere av de vi snakker om brukt beroligende medikamenter for å dempe de psykiske plagene de fikk. Selvfølgelig går det, men man vil aldri kunne bli en bra kroppsbygger og man vil få masse bivirkninger.
Mange som kjører kroppen sin hardt på den måten vil ende opp med store rusproblemer. Steroidebruk er mye prøving og feiling, spesielt mye feiling.  Bruk aldri en dose fordi du har hørt rykter om at det bruker den og den kjente kroppsbyggeren.
Husk at de gjerne har brukt steroider noen år, og de fleste dyktige kroppsbyggere vet hva de driver med. Det er derfor de er dyktige byggere. Begynn alltid på en lav dose og se hvordan det fungerer. Ta alltid hensyn til kroppsvekt, alder, om du har brukt steroider før, hvor lenge du har trent og kostholdet ditt når du bestemmer deg for en dose du skal bruke.
Dosene som brukes er vanligvis 10-50 ganger terapsutiske doser.

  • Injeksjonspreparater: 50 – 100 mg/dag
  • Perorale preparater:   75 – 200 mg/dag
 Dosering
Her er en oversikt over hvilke doser som er vanlig for noen av de forskjellige steroidene. Andre doser blir også brukt men dette er gjennomsnittlig vanlig dose.
Dosering
Kilder:
1. Anabolics 2006, William Llewellyn
2. World anabolic review 1996, P.Grundig og M.Bachmann
3. Androgene-anabole steroider (AAS) og vold

Foto: Steroider.Net

***

 

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?