Falsk Nandrolone Decanoate fra Norma

En del av “Norma Decaen” er kopier som inneholder 80 – 90 % av det som står på etiketten. Og mange inneholder ikke virkestoff i det hele tatt, og kan være farlige å bruke.
Kopiene er så bra at man ikke kan se forskjell uten en UV-lampe. I UV-lys skal man kunne se et hvitt vannmerke på etiketten på de ekte eskene som kommer fra Norma. På samme måte man sjekker om pengesedler er ekte.
På bildene under kan dere se to forskjellige esker med Nandrolone Decanoate fra Norma. Den til høyre viste seg å ha et UV merke, mens den til venstre hadde ikke merke noe sted, og er derfor falsk eller en etterligning. En blacklight lyspære koster ikke mye og er en enkel måte å avsløre en forfalskning.
 
Her er de samme eskene forstørret litt og belyst med UV-lys, eller “blacklight” som det også kalles.
Hetteglasset skal også ha et “Norma merke” som er printet rett på glasset, ofte bak etiketten. Desverre så har de som forfalsker dette produktet skjønt at det merket må være der så det alene kan ikke avgjøre om produktet er ekte.
Merket kommer i rødt og blått, som vist på bildet under. Men Norma har også gitt ut hetteglass uten dette merket. Slik at man skal bli skikkelig forvirret. En annen ting som er verdt å merke seg ved dette bildet er fasongen på halsen på hetteglassene som er forskjellige…
 
Norma har til nå hatt tre forskjellige farger på gummikorken i hetteglassene. Svart, grå og lys grå. Under kan dere se den svarte.
 
Selv om det kan være fristende å bruke produktene selv om man ikke finner noe UV merke på etiketten, er det viktig å huske at de glassene ikke kommer fra Norma. Norma er en legemiddelprodusent, hvor det stilles høye krav til sterilitet.
 
På bildet over kan du se forseglingen på hetteglasset. Nå er det ikke vanskelig å skaffe slike aluminium topper, men mangler den runde biten i midten bør ikke produktet brukes.
Selv om en etterligning kan inneholde noe virkestoff, så kan det også inneholde bakterier og annen dritt som det ikke er særlig lurt å injisere i kroppen. Det kan føre til mye problemer.

***

Kilder:
Body of Science, spring 2004
Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?