Frontloading

 

Frontloading eller androgen oppladning som vi kaller det i Norge, betyr å bruke høye doser i begynnelsen av en kur for å raskest mulig oppnå maks konsentrasjon i blodet. Frontloading virker. Ingen tvil om det…
Det som er ille er at det er mye farligere enn å trappe opp steroidene. De fleste med vettet i behold forstår at man vil få mer bivirkninger av så starte på 1000mg enn å starte på 250mg.
Bivirkninger vil alltid gå hånd i hånd med dosering. Nok om det. Uansett så kan det å starte en kur med et par uker på høyandrogene steroider øke styrken i begynnelsen av kuren, og gi en ”kickstart” på kuren. En ting som mange har skrevet inn og sagt er; ”frontloading er jo mye brukt innen medisin”.
Ja, helt riktig, men det er stor forskjell på medisinsk behandling for en sykdom, og steroidmisbruk. Administreres det av en lege vil legen ta blodprøver og dosere i forhold til det. En frontloading på egenhånd med store doser anabole steroider kan ødelegge livet til en ung gutt.
I bladet ”Bodybuilding–bladet de forsøkte å stanse” bør, i følge ”steroid guru” Paul Borresen, de to første ukene av en kur bestå av en androgen oppladningsfase. Dette er en kur han beskriver som den optimale kuren, men hvor økonomi er et tema.
I den kuren bruker man Sustanon, Omnadren, testosteron heptylat eller enantat. Dosen han anbefaler er 10 mg pr kilo fettfri kroppsvekt. En offseason bygger på 100 kg skal bruke ca 750 mg høyandrogene steroider de to første ukene. Deretter anbefaler han å gå over til høyanabole steroider som Primobolan Depot eller Deca-Durabolin i samme dose de neste to ukene. Deretter avslutte kuren med tre uker med hurtigvirkende steroider som Winstrol eller testosteron propionat.
En ting som er viktig å merke seg er at han i samme innlegg skriver at steroidene er uvesentlig hvis man ikke klarer å få i seg nok proteiner. Så klarer man ikke det så kan man like gjerne droppe steroider.
I tillegg anbefaler han i denne kuren å bruke Insulin, Tyroksin og Aminoglutetimid, men det er ikke så vesentlig i forhold til dette temaet. Så går denne kuren over 7 uker.
Grunnen til at vi tar med dette er at han er blitt referert til av online legemagasinet ”Tidsskriftet.no, Tidsskrift for den norske lægeforening” i andre saker, og undertegnede har prøvd denne kuren.
Jeg tilpasset da dosen til min kroppsvekt. Det jeg opplevde var en bra økning i muskelmasse, men også forferdelig mye bivirkninger. Det til tross for at jeg brukte alle metoder for å forebygge bivirkninger. En slik kur er veldig farlig for en nybegynner.
Jeg gjorde alt “riktig” på denne kuren. Kosthold, søvn, trening, blodprøver, legekontroller, halveringstider og kun ekte steroider, men fikk allikevel så mye bivirkninger at det ikke var verdt det. Store doser testosteron kan f.eks. gjøre at man får diabetes. Det blir et stort sjokk for kroppen når man kjører på med masse testosteron i begynnelsen av en kur.
Det mange glemmer er at folk ikke vet hvordan de kommer til å reagere på steroidet på forhånd. Og har du først injisert en kjempe dose anabole steroider kan du ikke angre deg og ta det ut igjen…

***

Kilder:
1. Anabolics 2006, William Llewllyn
2. World anabolic review 1996, M. Bachmann/P. Grundig

3. Bodybuilding-bladet de forsøkte å stanse

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?