Hvordan får man tak i anabole steroider

I Norge kan steroider fåes tak i lovlig kun gjennom lege. Veldig få leger skriver ut dette på resept, så da må det evt. kjøpes ulovlig.

Å få tak i steroider i Norge er veldig lett. Bruk av steroider er akseptert i de fleste ungdomsmiljøer og alle kjenner en som kjenner en som kan få tak i steroider.

I forhold til kosttilskudd ersteroider relativt billig, og resultatene kommer raskere. En ampull testosteron koster fra 60-90 kr og kan holde i en uke(alt ettersom hvor mye man veier, osv.).

Én tablett Dianabol (russere) koster fra 1-5 kr. Alt ettersom hvor “gode” kontakter man har. Og hvor i “næringskjeden” man befinner seg.

Salg på de fleste helsestudio forekommer, men det er ikke vanlig at det selges der fordi det er for mye mennesker som kan se det.

Anabole steroider selges reseptfritt i mange land, som for eksempel Thailand, Bulgaria, Mexico, Hellas og Tyrkia. Pris og kvalitet varierer noe, men det er lett å få tak i store mengder på kort tid. Avtaler kan bli gjort direkte med fabrikker.

 

Mange apotek i disse landene lever nesten utelukkende av å selge steroider til smugling og har derfor ofte store mengder på lager. Prisen på for eksempel en ampulle testosteron kan være så lite som 15 kr.

De fleste ekte steroidene kommer fra høyt respekterte legemiddelprodusenter (uten å nevne navn), og ettersom steroider i svært liten grad blir brukt medisinsk (i forhold til illegal bruk) tjener produsentene store penger på at det blir smuglet til for eksempel Norge.

På det illegale markedet blir det også solgt mye falske steroider. Disse blir ofte fremstilt i uhygieniske hjemmelaboratorier og inneholder ofte ikke steroider i det hele tatt.

Steroider kan også kjøpes på internett fra mange tvilsomme nettsteder, problemet der er at det blir sendt i posten og hvis pakken blir sjekket av tollvesenet kan du bli tiltalt for innførsel, evt. få en bot eller fengselstraff.

Steroider.Net selger ikke dopingmidler og videreformidler ikke kontakter for kjøp og salg av dopingmidler.

 

***

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?