Testosteron Suspensjon

Testosteron suspensjon er det eldste testosteron produktet. I motsetning til de andre testosteron produktene er testosteron suspensjon vannbasert. Det er veldig hurtigvirkende og effekten kommer etter kun 1 – 2 timer.Under 2. verdenskrig fikk tyske soldater krystallisert testosteron i drikkevannet og som injeksjoner. For å gjøre dem mer utholdende og aggressive. I tillegg kom skadete soldater seg raskere tilbake i strid. Det ble også gitt til krigsfanger som var underernærte og svake. På den tiden ble testosteron ikke tilsatt noen estere og var kun virksom i noen timer, noe som gjorde at idrettsutøvere ofte trengte flere injeksjoner daglig.Først når testosteron ble tilsatt estere var det mulig å forlenge virketiden.

Selv om testosteron suspensjon som finnes i dag ikke er den samme som den som fantes på 1940 tallet, er effekten ganske lik. Dagens testosteron suspensjon har noe lengre levetid i kroppen. Derfor trenger ikke brukere mer enn maks én injeksjon om dagen.Etter injeksjon vil steroidet gå direkte ut i blodet og begynne sitt “oppdrag”. Av den grunn blir testosteron suspensjon sett på som noe av det mest effektive for å bygge muskler og øke styrke. Av praktiske grunner har aldri testosteron suspensjon blitt særlig populært blant kroppsbyggere.På grunn av den korte virketiden er testosteron suspensjon populært blant styrkeløftere og “strongmen” som kan få dramatisk styrkeøkning på veldig kort tid. Styrkeløftere kan få effekt av injeksjoner som settes på konkurranse dagen.
I løpet av timer vil brukeren oppleve økt styrke, bedre selvtillit og aggressivitet. Noe som er viktig for å kunne tåle det psykiske presset. Til dette formålet er testosteron suspensjon mer effektivt enn metyltestosteron. Selvfølgelig kan testosteron suspensjon være effektivt i de aller fleste idretter som krever eksplosiv styrke.

Testosteron Suspention

I kroppsbygging brukes testosteron suspensjon ofte de siste 10 – 14 dagene før konkurranse for å bli hardere i muskulaturen. Når en kroppsbygger ”karber opp” de 2 – 3 siste dagene før en konkurranse vil testosteron suspensjon kunne gjøre at mye mer karbohydrater og vann blir lagret i muskelcellene og utøverens utseende forandres dramatisk på kort tid.

Testosteron suspensjon kan fint brukes til å bygge muskelmasse. På grunn av den korte halveringstiden, og at det er vanlig med smerter på injeksjonsstedet, er ikke testosteron suspensjon så vanlig å bruke til dette.
Det er også vanskelig å holde på den nye muskelmassen når man går av. I Norge har aldri testosteron suspensjon vært særlig populært, mens i USA har det vært veldig populært og det er fortsatt mange tilhengere av dette steroidet.En kur pleier å vare i bare én måned. Det høres kanskje rart ut. Hvis man tenker på at ved bruk av testosteron enantat, vil det faktisk ta nesten en hel måned før man får skikkelig effekt. Mens med testosteron suspensjon kommer effekten nesten umiddelbart etter første injeksjon. En annen grunn til at kuren ofte holdes til én måned er bivirkninger. Allerede mot slutten av den første uken kan brukere merke fremgang i form av økt muskelmasse.Testosteron suspensjon omdannes lett til DHT(dihydrotestosteron) ved påvirkning av enzymet 5-alfa-reduktase. Mange opplever forstørret prostata kjertel, kviser og hårtap. Mange bruker Proscar eller Propecia, som inneholder virkestoffet Finasterid. Eller Avodart som inneholder virkestoffet Dutasterid.

Disse medikamentene hemmer enzymet 5-alfa-reduktase, og brukes vanligvis i behandling av hår tap og mot forstørret prostata kjertel. Disse stoffene har flere bruksområder innen “steroid doping” og står på dopinglisten.Ettersom sjansen for hår tap er mye større ved bruk av testosteron suspensjon enn ved bruk av andre testosteron produkter pleier brukere med arvelig hår tap i familien å holde seg unna dette steroidet.
Testosteronproduksjonen blir kraftig undertrykket og mange opplever at testiklene krymper. På kur med testosteron suspensjon går denne prosessen veldig fort. Testiklene går vanligvis tilbake til normal størrelse en stund etter en kur. Økt kjønnsdrift er også vanlig. Noe som også med testosteron suspensjon kommer veldig fort.

En annen ting å merke seg er at det er vanlig å få høyt nivå av østrogener på veldig kort tid ved bruk av testosteron suspensjon. Steroidet aromatiserer lett og sjansen for gynekomasti er stor. Og hvis man først får gynekomasti vil det vokse veldig fort. Mange bruker anti-østrogen eller aromatase-hemmere for å forebygge østrogenrelaterte bivirkninger.

På en kur med testosteron suspensjon er det ekstremt viktig å følge med på blodtrykket. Grunnen er kraftig salt og væskeretensjon. Som kan, og som regel vil, resultere i høyere blodtrykk. Det er også viktig å ta blodprøver. Spesielt bør man holde øye med nyrene. Brukere får ofte mørkere farge på urinen. Derfor er det vanlig å drikke mye vann på en kur med testosteron suspensjon.

Testosteron Suspention

Vanlig dose for menn er 50 – 100mg annenhver dag. Kvinner bruker sjeldent dette steroidet ettersom det har en veldig høy androgen effekt. Testosteron suspensjon kommer i ampuller på 25, 50 og 100mg pr ml.En viktig ting å vite om dette steroidet er at 100mg testosteron som er tilsatt et ester ikke tilsvarer 100mg testosteron suspensjon. Når et ester blir tilsatt blir også vekten av esteret en del av totalvekten(mg) av steroidet. 100mg testosteron enantat tilsvarer 72mg ren testosteron.

En som bruker 500mg testosteron enantat i uken. Får egentlig i seg “bare” 360mg testosteron i uken. Med andre ord er 100mg testosteron enantat svakere enn 100mg testosteron suspensjon.Som med Winstrol Depot skiller testosteron suspensjon seg. Derfor er det vanlig å riste ampullen litt før man trekker opp injeksjonsvæsken i sprøyta. En ting mange ser på som en fordel er at det kan brukes tynnere kanyler enn til oljebaserte steroider.Vi har enda ikke sett noen underground varianter av testosteron suspensjon. Heller ikke forfalskninger. Det er nok ikke så mye penger i å forfalske dette produktet som andre steroider. Etterspørselen er ikke stor fordi det er lite praktisk for en “kroppsbygger” å bruke dette steroidet.

Se også de andre testosteron profilene for mer info.

Testosteron Suspention

17b-hydroxy-4-androsten-3-one
Formel: C27 H40 O3
Generisk navn: Testosteron suspensjon
Sporingstid: 1 – 3 dager
Halveringstid: Ca 24 timer

Bivirkninger:
Kviser
Fet hud
Forstørret prostata kjertel
Økt hårvekst
Hårtap
Hyppige ereksjoner
Gynekomasti
Smerter i brystene
Væskeretensjon
Høyt blodtrykk
Økt kjønnsdrift
Impotens
Asosial atferd
Økt blodvolum
Forstørret hjerte
Endret kolesterol verdier
Sterilitet
Pusteforstyrrelser
Svimmelhet
Økt svetting
Hodepine
Testikkelsmerter
Nedsatt eller stanset testosteronproduksjon i kroppen
Smerter i bena
Smerter på injeksjonsstedet
Diaré
Mindre testikler
Allergiske reaksjoner

***

Kilder:
1. Felleskatalogen.no
2. Anabolics 2006, William Llewellyn
3. World Anabolic Review 1996, M. Bachmann/P. Grundig
4. Menneskekroppen -fysiologi og anatomi, Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øystein V. Sjaastad og Kari C. Toverud

Foto: Nodrugs.se og innsendt bilde

***

 

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?