Estandron – Testosteron og østrogen blanding

Dette er et litt spesielt preparat. Estandron inneholder 3 forskjellige testosteron estere og to østrogen estere. Dette er:
Østradiol benzoat 1mg
Østradiol fenylpropionat 4mg

Testosteron propionat 20mg
Testosteron fenylpropionat 40mg
Testosteron isokaproat 40mg

Grunnen til det er at målgruppen for dette steroidet er kvinner. Til medisinsk bruk. Det betyr ikke at det ikke fungerer på mannlige idrettsutøvere.Bortsett fra østrogenet er Estandron identisk med den mindre kjente Sustanon 100.
Østrogenet i denne “miksen” gjør at kvinner som får Estandron som del av en medisinsk behandling slipper noe av de androgene bivirkningene. For mannlige steroidbrukere gjør også østrogenet at man kan slippe noe av de androgene bivirkningene, som kviser, hår tap og forstørret prostata. Men risikoen for gynekomasti er noe større enn ved bruk av andre testosteronprodukter.

Østrogenet i dette produktet gjør at mannlige brukere får økt blodsirkulasjon og mange brukere opplever derfor større pump under trening. Mange brukere opplever også at ledd føles “bedre smurt” eller smertefrie. Som ved bruk av Deca Durabolin. Dette kommer sannsynligvis av væskeretensjon fra østrogenet.

Estandron

Bortsett fra dette er det lite positivt ved Estandron. De fleste mannlige brukere synes risken ved å bruke Estandron er for stor i forhold til østrogen relaterte bivirkninger. Det er derfor sjelden menn bruker Estandron. Noen bruker det som “nød løsning” når de ikke har tilgang til andre steroider.

Kvinnelige kroppsbyggere derimot synes at østrogenet er positivt. Allikevel gjør ikke så lite østrogen veldig stor forskjell. Kvinner som bruker dette steroidet i suprafysiologiske doser må regne med maskulinisering av kroppen og ansiktet.For mer info om hvordan testosteron virker på kroppen, sjekk ut testosteron profilene:

Testosteron enantat

Testosteron propionat

Sustanon og Omnadren

De fungerer omtrent likt som testosteron esterne i Estandron.

Mannlige steroidbrukere bruker doser fra 315 – 525 mg i uken. Kvinner bruker vanligvis 105 mg i uken, noe som er mer enn nok.

Estandron blir kombinert med andre steroider. På “bulk kur” brukes det sammen med f.eks. Dianabol, Anadrol eller Deca-Durabolin. For definisjon og hardhet er ikke Estandron noe bra valg pga østrogenet.

Derfor kombineres det ofte med anti-østrogen eller aromatase-hemmere, Halotestin, Equipoise, Winstrol eller lignende steroider. I forberedelser til en kroppsbygger konkurranse er ikke Estandron mye brukt.

Estandron kommer i ampuller på 1ml à 105mg. Prisen ligger på 70 – 80kr pr ampull på det svarte markedet. Estandron kommer også under navnet Ambosex fra Gedeon Richter.

Estandron

Generisk navn: Estandron Prolongatum

Halveringstid: Forskjellig for hvert ester. Se halveringstider for mer info.

Bivirkninger:
Kviser
Fet hud
Forstørret prostata kjertel
Økt hårvekst
Hårtap
Hyppige ereksjoner
Gynekomasti
Smerter i brystene
Væskeretensjon
Høyt blodtrykk
Økt kjønnsdrift
Impotens
Asosial atferd
Økt blodvolum
Forstørret hjerte
Endret kolesterol verdier
Sterilitet
Pusteforstyrrelser
Svimmelhet
Økt svetting
Hodepine
Testikkelsmerter
Nedsatt eller stanset testosteronproduksjon i kroppen
Smerter i bena
Smerter på injeksjonsstedet
Diaré
Mindre testikler
Allergiske reaksjoner

***

Kilder:
1. Felleskatalogen.no
2. Anabolics 2006, William Llewellyn
3. World Anabolic Review 1996, M. Bachmann/P. Grundig
4. Menneskekroppen -fysiologi og anatomi, Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øystein V. Sjaastad og Kari C. Toverud

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?