Trenbolon Hexa. – Acetat – Enantat

Trenbolon er et av de mest effektive steroidene som noen gang er laget. Det har i mange år vært det mest populære steroidet blant konkurrerende kroppsbyggere. Parabolan var lenge det mest populære trenbolon produktet. Det ble produsert av Negma i Frankrike frem til 1997. Sjansen for å få tak i ekte Parabolan som ikke er gått ut på dato er minimal.

Parabolan er en versjon av trenbolon som er laget for mennesker, men også veterinærvarianten Finajet har vært veldig populær blant idrettsutøvere. Til tross for at veterinær steroider ofte ikke er like sterile som de beregnet for mennesker. Produksjonen av Finajet stoppet for over 30 år siden.I en periode var trenbolon produkter vanskelig å få tak i, men etter at internett tok av er tilgangen igjen stor. Et så populært steroid har mange tilhengere, og det er mye penger i anabole steroider. Mange underground produsenter lager “Parabolan” og “Finajet”.

Under andre navn enn originalene. I tillegg har det kommet flere nye trenbolon produkter. British Dragon, som i tillegg til å lage både “Finajet” og “Parabolan”, kom med trenbolon enantat. Det er langtidsvirkende trenbolon. De hadde også en miks, som bestod av trenbolon acetat, trenbolon hexahydrobenzylcarbonat og trenbolon enantat. Dette blir omtrent som Sustanon. Hvor et ester fungerer nesten umiddelbart mens de andre esterne gjør at steroidet er aktivt i kroppen lenge. Disse produktene fra British Dragon blir ikke produsert lengre, men det har kommet flere andre underground produsenter som lager lignende.

Hvilket produkt man velger kommer veldig an på formålet med kuren. Trenbolon acetat fungerer veldig fort. I løpet av 1 – 3 dager kan brukere merke effekten. Det krever hyppige injeksjoner ettersom halveringstiden er veldig kort. Trenbolon hexahydrobenzylcarbonat er aktivt i 5 – 7 dager og trenbolon enantat er aktivt i hele 15 dager. De to sistnevnte er mest praktisk innen kroppsbygging ettersom det krever færre injeksjoner. Innen andre idretter er trenbolon acetat også mye brukt, ettersom det virker på svært kort tid.Av en eller annen merkelig grunn skal trenbolon acetat ha lengre sporingstid enn trenbolon enantat og trenbolonhexahydrobenzylcarbonat. Dette fenomenet har vi sett på alle nettsider vi har gjennomgått, men det har ikke vært gitt noen forklaring for dette. Miksene er interessante produkter.

Disse er såpass nye at man vet lite om hvordan det bør brukes for å fungere optimalt. Man vet heller ikke om det kan føre til andre bivirkninger enn de som er vanlig for trenbolon. Teoretisk sett skal det jo ikke det, men med anabole steroider skjer det ofte “ting som ikke er etter boka”.

Trenbolon er høyandrogent og høyanabolt. Det er veldig populært i idretter som krever eksplosiv styrke og muskelmasse. Det er spesielt populært blant konkurrerende kroppsbyggere, ettersom det ikke fører til noe væskeretensjon. På en kroppsbygger med lav fettprosent vil muskelmassen bli dramatisk hardere og mer definert. Den anabole effekten kan sammenlignes med, men er bedre enn, testosteron og Dianabol. Uten å legge på seg vann.

Trenbolon er et derivat av nandrolon, som mange kjenner fra Deca Durabolin. Noen forskjeller i molekylstrukturen på disse steroidene gjør at de ikke kan sammenlignes i effekt. Trenbolon er mye mer androgent og mye mer anabolt enn Deca Durabolin. I tillegg blir ikke trenbolon endret ved påvirkning av enzymet 5-alfa-reduktase. Noe både nandrolon og testosteron gjør. Allikevel bør man få en lege til å undersøke prostata etter en kur. Noe som er viktig uansett hvilket steroid man bruker. Trenbolon aromatiserer ikke til østrogener. Det er derfor ikke vanlig å bruke anti-østrogen eller aromatse-hemmere.

Dette er en fordel både i kostnader og bivirkninger. Ettersom man ikke får veldig mye østrogener i kroppen, som er vanlig med mange andre høyandrogene steroider, er gynekomasti vanligvis ikke noe problem. Det blir også lettere å forbrenne fett når man ikke har høyt nivå østrogener i kroppen. Trenbolon er svært hardt for nyrene. Brukere opplever ofte en mørk farge på urinen når de er på kur med trenbolon. Noen får til og med blod i urinen.

De som bruker trenbolon drikker ofte 3 – 4 liter vann om dagen for “å rense nyrene”. En kur blir ofte begrenset til 8 uker for å prøve å unngå skader på nyrene. Blodprøver er selvfølgelig viktig. Som ved bruk av alle typer steroider. Trenbolon ser ikke ut til å være like hardt for leveren, men det betyr ikke at man skal utelukke høye leververdier og skader. Leverenzym verdiene bør også overvåkes med blodprøver. Et annet problem med trenbolon er at det har en ekstrem påvirkning på kroppens testosteronproduksjon. Det kan ikke ha noe negativ tilbakekobling fra østrogen å gjøre.

En mulighet er progesteron, og selvfølgelig den høye androgene effekten. Det er noe man bør ta hensyn til i forhold til varighet av en kur. Mange brukere opplever store problemer med sex lyst under eller etter en kur trenbolon. Høyt blodtrykk, som ofte er et problem ved væskeretensjon, er ikke vanlig ved bruk av trenbolon. Allikevel bør også blodtrykket sjekkes ofte. Ettersom trenbolon er høyandrogent er det ikke uvanlig med endringer i huden. Som fet hud og kviser. Økt hårvekst er heller ikke uvanlig. I følge “World anabolic review 1996” har brukere rapportert om kvalme, hodepine og dårlig appetitt ved bruk av mer enn 76mg i uken. En merkelig sak med trenbolon er at brukere kan begynne å hoste rett etter en injeksjon. Hva dette kommer av vet vi ikke sikkert.

På grunn av den høye androgene effekten er trenbolon også et steroid forbundet med mye psykiske bivirkninger. Humørsvingninger og aggresjon er ikke uvanlig på en kur. De aller fleste opplever endringer i psyken ved bruk av trenbolon. Og en god del brukere sliter med psykiske problemer i lang tid etter avsluttet kur.

Trenbolon taes ofte sammen med Primobolan og Winstrol. Disse tre stoffene er kanskje den aller mest effektive “stacken” for å bygge muskler. Ingen av dem fører til væskeretensjon eller problemer med aromatase. Blant konkurrerende kroppsbyggere har denne stacken vært populær i mange år. For kroppsbyggere er ikke vann noen fordel. Ettersom det ofte bare fører til mye bivirkninger.

Nybegynnere klarer sjelden å se dette og tror at alt de går opp i kroppsvekt er muskler. Trenbolon kombineres også ofte med testosteron produkter for volum, men da vil man legge på seg en del vann pga testosteronet. Noen brukere vil kanskje se på en slik kombinasjon som “smør på flesk”. Det er viktig å huske at en kur med trenbolon og testosteron vil kunne sette testosteron produksjonen helt ut av spill i lang tid. Brukere av veksthormoner bruker ofte trenbolon i tillegg. Disse sammen sies å ha en god effekt.

Vanlig dose for menn er 150 – 250mg i uken. Avhengig av kroppsvekt. Faktisk så brukes sjelden så mye som 250mg i uken. Ettersom 150mg ofte gir mer enn bra nok resultater. For jenter er trenbolon veldig skummelt. Den høye androgene effekten vil føre til mye problemer. Maskulinisering, skjeggvekt, mer kroppshår, forstørret klitoris, mindre bryster, dypere stemme, uteblivelse av menstruasjon osv. Derfor brukes sjelden trenbolon av jenter.

Parabolan kom kun i 1,5 ml (76mg) ampuller med rød skrift rett på ampullen. Hvis du kommer over noe Parabolan i dag er det høyst sannsynlig en forfalskning. Det finnes en del trenbolon produkter på markedet som kommer fra underground laboratorier. Om alle disse inneholder det de skal er veldig usikkert. Selv erfarne brukere kan ikke si noe sikkert om innholdet uten en lab test av produktet. Selv om et produkt virker kan det fortsatt være bakterier i det. Folk har havnet på sykehus og dødd av underground steroider.

17beta-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-one
Formel: C20 H24 O3
Generisk navn: Trenbolon Hexahydrobencylcarbonate/Acetat/Enantat
Sporingstid (hexahydrobencylcarbonat): ca 4 – 5 uker
Sporingstid (acetat): ca 5 mnd
Halveringstid (hexahydrobencylcarbonat): ca 4 – 5 dager
Halveringstid (acetat): 3 dager
Kallenavn: Para, Parra, Fina, Tren

Bivirkninger:
Aggresjon
Kvalme
Hodepine
Kviser
Dårlig appetitt
Nyreskader
Fet hud
Økt hårvekst
Leverskader
Nedsatt testosteronproduksjon
Allergiske reaksjoner
Søvnproblemer

***

Kilder:
1. Anabolics2006, William Llewellyn
2. World Anabolic Review 1996, M. Bachmann/P. Grundig
3. Menneskekroppen -fysiologi og anatomi, Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øystein V. Sjaastad og Kari C. Toverud

Foto: Steroider.Net, Nodrugs.se, og Axiolabs

***

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?