Masteron – Drostanolon

Dette er et anabolt steroid som er veldig populært blant konkurrerende kroppsbyggere. Grunnen er at Masteron gjør muskulaturen hardere og fører ikke til væskeretensjon. Det blir ofte brukt de fire siste ukene før en konkurranse.Masteron er et syntetisk derivat av dihydrotestosteron(DHT). Nærmere bestemt; 2alfametyldihydrotestosteron. Den inneholder virkestoffet drostanolon, som er bundet opp til et propionat ester. Masteron er lav androgent med en bra anabol effekt, som kan sammenlignes med den anabole effekten hos Deca-Durabolin.
Masteron har kort halveringstid og blir vanligvis injisert ofte. Hver 3 – 4 dag er vanlig for å holde stabile blodverdier. Vanlig dose for konkurrerende kroppsbyggere er 100mg, 3 ganger i uken. Ellers varierer brukerdoser fra 200 – 350mg i uken. Masteron er antageligvis mye brukt i andre idretter også ettersom det går fort ut av kroppen og tas derfor ofte helt inn til 3 – 4 uker før en dopingtest eller konkurranse.

Masteron

Masteron aromatiserer ikke til østrogener. En litt spesiell ting med Masteron er at den fungerer på samme måte som aromatase-hemmere gjør. Den hindrer andre steroider i å omdannes til østrogener. Dette er noe man kjenner fra blant annet Proviron. Østrogen relaterte bivirkninger som gynekomasti, væskeretensjon og høyt blodtrykk, er ikke vanlig med Masteron alene.

Det er heller ikke spesielt farlig for leveren. De fleste vil ikke merke endringer i leverenzym verdiene på en blodprøve. Hvis Masteron brukes alene. Ettersom steroidet er et derivat av dihydrotestosteron, kan det føre til en del andre problemer. Noen brukere opplever hår tap, fet hud, kviser og økt hårvekst. Det kan også føre til forstørret prostatakjertel.

Hvis man har arvelige anlegg for å miste hår på hodet, er sjansen stor for at Masteron vil sette fart på denne prosessen. Ettersom Masteron allerede er et syntetisk DHT vil ikke preparater som Proscar ha noen effekt i forhold til hår tap og lignende bivirkninger.

Et problem med DHT steroider er at de ofte fører til en del psykiske problemer. Aggresjon og humørsvingninger er ikke uvanlig med Masteron. Det er lurt å være veldig bevisst på dette hvis man skal bruke dette steroidet. Man skal heller ikke glemme at det kan komme en periode etter at kuren er over som kan føles tung psykisk.Masteron blir ofte kombinert med Anavar, Equipoise, trenbolon, Primobolan eller Winstrol for hardhet og definisjon. Det blir også kombinert med Anadrol, Dianabol, Deca-Durabolin, testosteron eller trenbolon for økt muskelvolum.Mange føler at de beholder veldig mye av muskelmassen de fikk på en kur med Masteron. Det kommer nok av at man ikke får væskeretensjon, som er den største grunnen til at brukere raser ned i vekt når en kur er over. Hvis Masteron brukes på en smart måte kan det gi veldig bra resultater.

Masteron

Selv om den androgene effekten ikke er veldig stor hos menn, vil det være for androgent for kvinner. Det finnes allikevel en del jenter som bruker Masteron før konkurranser. Dosering her varierer nok mye, men over 25 – 50mg i uken kan føre til alvorlig mye bivirkninger.

Masteron i 2ml ampuller à 100mg fra Syntex blir ikke produsert lengre, men Masteron har også blitt laget av andre legemiddel produsenter(Grunenthal, Sarva-Syntex, Shionogi, Cassenne) og under andre navn(Drolban, Masteril, Mastisol, Metormon, Permastril).

Vi har ikke noe informasjon om disse produktene fortsatt er på markedet eller ikke. Hvis du vet noe så send oss en mail.

“Masteron” lages av flere underground produsenter. Man skal være veldig skeptisk, og huske på at mange av disse underground produktene kan være urene og inneholde bakterier. Folk har dødd av å bruke underground preparater.British Dragon er den eneste vi vet har blitt laboratorietestet til å inneholde virkestoff, men disse er nå ute av produksjon. British Dragon hadde flere forskjellige drostanolon produkter som var veldig populære.

Axiolabs har nå kommet med “Mastaplex100”, Royal Quality lager et produkt som heter “Masteron”, Dutchlab lager et produkt som heter “Mastobol” og Diamond Pharma lager “Masterone100”. Det er litt tidlig å si noe om kvaliteten på disse produktene. Alle kommer i 10ml hetteglass.

Den gamle Masteron fra Syntex var et dyrt steroid og prisen lå på 120 – 170 kr for 1 stk 2ml ampull.

Masteron

17beta-Hydroxy-2alpha-methyl-5alpha-androstan-3-one propionate
Formel: C23H36O3
Generisk navn: Drostanolon propionat
Sporingstid: ca 3 uker
Halveringstid: 4,5 dager

Bivirkninger:
Hårtap
Kviser
Fet hud
Aggresjon
Hårvekst
Humørsvingninger
Forstørret prostatakjertel
Allergiske reaksjoner

***

Kilder:
1. Anabolics 2006, William Llewellyn
2. World Anabolic Review 1996, M. Bachmann/P. Grundig
3. Menneskekroppen -fysiologi og anatomi, Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øystein V. Sjaastad og Kari C. Toverud

Foto: Steroider.Net og innsendt bilde

***

0 Comments

Leave a reply

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?