Esiclene – Formebolon

Dette stoffet har i mange år vært brukt av enkelte kroppsbyggere før en konkurranse. Esiclene er et “site enhancement drug”, som brukes for å midlertidig øke størrelsen på en muskel. Esiclene er ikke anabolt og ikke et prestasjonsfremmende stoff.

Stoffet injiseres inn i en valgt muskel. Kroppen oppfatter dette som at det har blitt en betennelse i muskelen og tilfører muskelen masse væske.

Dette gjør at muskelen eser opp, og for eksempel overarmen kan øke med 2 – 4 cm i omkrets. Effekten varer i 4 – 5 dager.

Injeksjonene blir vanligvis brukt i små muskelgrupper som biceps, triceps eller legger. Noen bruker Esiclene jevnlig for å øke volumet i en underdimensjonert muskel.

Esiclene injiseres med en insulinkanyle, og kommer i ampuller på 2 ml á 4 mg. I ampullene er det også 20 mg Lidokain, for å dempe smertene på injeksjonsstedet.

Problemet med slike stoffer er at man ikke har noen kontroll på effekten. Dette har i mange tilfeller ført til at brukere har fått deformerte og rare muskler. I visse muskelgrupper er det også veldig lett å oppdage om noen har brukt Esiclene, som for eksempel brystet.

Esiclene blir ikke produsert lengre så vidt vi vet, men det finnes helt sikkert andre produkter som inneholder formebolon. Det kan se ut til at Nolotil og Synthol har tatt over som “site enhancement” stoff.

Generisk navn: Formebolon

Bivirkninger:
Smerter på injeksjonssted
Deformert muskel

Formebolon kan ha flere bivirkninger men vi har ikke funnet flere.

***

Kilder:
1.World Anabolic Review 1996, M. Bachmann/P. Grundig

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?