The Whizzinator

The Whizzinator er et redskap laget med et formål. Lure dopingtester og urinprøver der myndighetene prøver å avdekke narkotikabruk.

The Whizzinator er virkelig en genistrek og har lenge vært til hodebry for de som ønsker å avsløre dopingbrukere, alkoholikere og rusbrukere. The Whizzinator er en falsk penis. En slags protese, som man tar på seg som en underbukse. Den falske penisen vil da henge utenfor din egen.

The Whizzinator kommer i flere hudfarger:

Black

Latino

White

Brown

Tan

Dette er for at ”penisen” skal se ut som om den tilhører deg. Blir den for mørk eller lys vil den lettere kunne avsløres som en forfalskning.

Når man kjøper The Whizzinator kommer det som et ”kit”. Kittet inneholder falsk syntetisk urin som er fri fra dopingmidler og rusmidler. Hvis man vet nøyaktig når man skal bli testet kan man også bruke andre menneskers urin. Vi trenger kanskje ikke å nevne at dette bør være av samme kjønn?!

En av de geniale tingene med The Whizzinator er at man får med 4 stk varmeelementer som holder den falske urinen varm. Disse festes ved posen hvor urinen oppbevares. Posen har også en gradestokk på usiden av urinposen. Slik at man kan opprettholde korrekt varme på urinen.

Urinen blander man med vann på forhånd og man fyller opp posen med en stor sprøyte som også følger med i kittet.

Fra urinposen til den falske penisen går det en gummislange. Helt ut til tuppen av penisen. Dette for at strålen skal komme ut der den ville gjort på din egen penis.

Strålen med falsk urin styres med en bryter som sitter på en klemme. Så fort man trykker på knappen vil urinen renne ut av The Whizzinator.

Et tips som står i bruksanvisningen er viktig:

”Our clip valve, which releases the urine, can make a slight snap sound when it is opened. Try disguising the sound by clearing your throat or coughing as you open it.”

Produsenten av The Whizzinator, Puck Technology, anbefaler at man øver flere ganger med vanlig vann for å få dreisen på det.

Det noe negative for de som kjøper The Whizzinator er at det kun følger med 1 stk ampull med syntetisk urin. Denne holder bare til en gangs bruk. Til gjengjeld er den testet med mange analysemetoder og den skal i følge Puck Technology ikke gi utslag på noe lovlige eller ulovlige stoffer.

En ting som er verdt å merke seg er at hvis du har tatt urinprøver tidligere og går på legemidler som normalt ville vist seg på urinprøven kan du får et forklaringsproblem.

The Whizzinator kom i media for første gang i mai 2005 i USA. Onterrio Smith som spilte running back for Minnesota Vikings ble tatt med The Whizzinator på Minneapolis-St. Paul International Airport. Dette resulterte i utestengelse fra sporten.

Skuespiller Tom Sizemore klarte også å gi The Whizzinator mediadekning da han ble tatt med en da han skulle ta rusmiddelanalyse.

Puck Technology måtte i retten 24, november 2008. De var anklaget for å ha laget utstyr som kan misbrukes mot amerikanske myndigheter for å hindre myndighetene i å kunne ta kriminelle. Hva dommen ble er noe usikkert, men det var snakk om at de risikerte å måtte sone og betale en betydelig bot.

Dessverre har vi ikke funnet ut hva som ble dom i saken…

Til tross for dette selges The Whizzinator fortsatt på nettet som aldri før. Måten de unngikk loven var å selge The Whizzinator som en ”strap-on-dildo” for de som ønsker å praktisere sikker urin-sex. Noe som selvsagt er et skalkeskjul men som sagt The Whizzinator er fullt tilgjengelig for både de som ønsker å lure dopingtester og de som ønsker å drive sikker urin-sex…

Vår informant som lot oss ta bilder av The Whizzinator forteller at han har brukt den flere ganger uten problemer.

Kilder & Linker:

The Whizzinators brukerhåndbok

The NORML Stash Blog

The Orange County Register

Classical Values

Wikipedia

Columbia Tribune

Pittsburgh Tribune

BBC


 

***

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?