Kjøp av anabole steroider og andre dopingmidler

Når man skal kjøpe anabole steroider gjøres dette som kjent illegalt. Selgere av anabole steroider begår en kriminell handling, og har ofte flere “svin på skogen”. Derfor kan det være greit å tenke litt igjennom hvordan handelen skal foregå.

Det viktigste er at man får se varene før man kjøper dem. Hvis man ikke gjør det er det umulig å vite om man blir lurt. Be alltid om å få se varene før du gir fra deg penger.

En selger vil nesten alltid prøve å overbevise deg om at de steroidene de har er de beste som er å få tak i. Men som regel kan ikke selgere noen ting om steroider. De kan så vidt navnet på steroidet, også dikter de opp resten basert på rykter og myter.

Mange har også solskinnshistorier om hvordan kompiser har brukt nettopp de steroidene og nesten blitt norgesmester i kroppsbygging. Derfor er det greit å vite hva man skal ha på forhånd og gjerne ha noen alternativer å velge mellom. Ofte har selgere kun ett eller to forskjellige typer steroider. Ikke la selger overbevise deg om at hans steroider er bedre enn det du hadde tenkt å kjøpe.

Ikke la selger bestemme tempoet i salget. Du må få tid til å identifisere steroidet. Så du vet at det er ekte. Ta gjerne med deg bilder av en ekte ampull, eller hetteglass.

Hvis du skal kjøpe tabletter bør de være på brett eller i forseglet glass. Evt at du vet nøyaktig hvordan tablettene skal se ut. Er du usikker så dropp handelen. Ingen kan tvinge deg til å gi fra deg pengene. Selv om kanskje selger blir irritert.

Stedet for handelen er viktig. Ikke godta å møte selger “i en mørk bakgate”. Husk at selgere ofte har gjort flere kriminelle handlinger. Handelen bør gjøres et sted du føler deg trygg.

Ikke kjøp av folk du ikke møter igjen ved et senere tidspunkt. Da har du ikke mulighet til å klage på det du har kjøpt eller å få igjen pengene. Selger bør helst være en bekjent av noen du kjenner. Slik at han kan få en reaksjon hvis hanprøver å lure deg. Hvis han lurer deg og det kommer ut vil ikke mange handle av vedkommende senere.

Det viktigste av alt; husk at kjøp og salg av anabole steroider er ulovlig. Blir du tatt vil du få det på rullebladet og det kan ødelegge mye for deg i fremtiden. Du vil også få en straffereaksjon på det. I form av en bot eller fengselstraff.

Foto: Steroider.Net

***

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?