Kalorier i forskjellige leskedrikker

Hvis du har problemer med å finne formen bør du kanskje se på hva du drikker. Sukker blir ofte tilsatt leskedrikker i store mengder, og sukker blir fort til fett i kroppen. Spesielt når man får så mye av gangen.

Et bra eksempel er en halvliter Coca Cola som inneholder ca 21 sukkerbiter eller 10,5 gram sukker pr 100 gram Coca Cola. Det vil si det samme som at over 10% av colaen man drikker er rent sukker.
En annen ting man skal passe seg for er yoghurt. Mange tror av yoghurt er kjempesunt. Yoghurt inneholder riktignok noen bra næringsstoffer, men de kan man lett få fra “magrere” kilder. En halvliter frukt yoghurt inneholder ca 14 sukkerbiter, som blir ca. 9 gram rent sukker pr 100 gram yoghurt.
Nå har riktignok Tine meierier blitt flinkere de siste årene, og har laget yoghurt med mindre sukker. Men tenk på alle de kaloriene du får i deg uten å tenke på det.
Ikke alle er like glad i å telle kalorier, men de fleste forstår disse tallene. Her kan du se hva du egentlig får i deg fra forskjellige drikker.

***

Kilder:
1. Expressen.se/Livsmedelsverket
2. Dagbladet 7. juli 2006/Den store norske matvaretabellen

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 Steroider.net

Log in with your credentials

Forgot your details?

Skip to toolbar