Kosttilskudd for barn

De fleste vil sikkert ikke tenke seg om to ganger når de ser slike esker med vitaminer for barn. Men hvor lurt er det egentlig å la barn spise “vitaminer med muskler”?

Helt tilfeldig mens jeg handlet på Bryn senter idag gikk jeg forbi hyllene med kosttilskudd. Da fikk jeg øye på denne esken og begynte å tenke.

Her er det altså tabletter med bilde av en meget muskuløs Supermann på esken. Tablettene er ment for barn ned i 4 års alderen. Voksne mennesker vet hva vitaminer er og at det ikke er noe hokuspokus. Men hva vet egentlig barn om vitaminer?

Når du tar en pille mot hodepine som det reklameres for at skal være effektiv forventer du vel at hodepinen skal forsvinne? Hva tror du et barn forventer når han ser piller med Supermann og muskler på? Et barn vet neppe hva vitaminer er og har ikke samme evne til å tenke logisk som voksne.

Jeg er ikke noen barnepedagog eller psykolog, men jeg har blitt ganske oppmerksom på hvordan sex og kropp brukes i reklame for å selge produkter.

Det er ikke sikkert at Nycomed har tenkt så alt for nøye igjennom hvordan utseendet på esken deres kan påvirke barn. Uansett ville jeg heller gitt mine barn Vitamin Bjørner fra Collett…

Foto: Steroider.Net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 Steroider.net

Log in with your credentials

Forgot your details?

Skip to toolbar