Kosttilskudd og hvor bra de egentlig er

Her er en liste over kosttilskudd med karakterer etter hvor bra de er. Listen er hentet fra boken 1996 Supplement Review av Bill Phillips.
Bill Phillips er “ekspert” på trening, anabole steroider og kosttilskudd. Han har også skrevet boken Anabolic Referenceguide som er oversatt til norsk (Doping-medikamentbruk i idretten) og var redaktør for Muscle Media 2000. Han er også mannen bak “Body for Life” programmet som har hjulpet tusenvis av mennesker med å komme i form. I tillegg har han i mange år jobbet for EAS.
Selv om denne boken er gammel så er fortsatt mye av dette riktig. For nybegynnere kan denne listen være til hjelp når de lurer på om de skal kjøpe et kosttilskudd.

 

Kosttilskudd som i følge Bill Phillips er uten verdi for en kroppsbygger.
Colostrum
Pantocrine
Mumie
Beta ecdysterone
Smilax officianalis
Co-enzyme Q-10
Cytochrome-C
Desiccated liver
Diosterol
Gamma oryzanol
Glandulars
Muria puama
Neonatal pituitary extract
Orchic testosterone extract
Sublingual amino acids
Yohimbe
Beta sitosterol
Boron
Dimethylglycine (DMG)
Uansett hvor spennende et kosttilskudd virker vil vi anbefale alle våre brukere å gjøre litt enkel “research” før dere kjøper noe. Mange produsenter lover mye de ikke kan holde.
Når du skal kjøpe et kosttilskudd bør du finne ut navnet på virkestoffet. Deretter går du inn her! og søker om du finner noen studier som kan bekrefte det produsenten lover. Du trenger ikke å bli medlem på PubMed for å lese abstraktet av studiene.
Hvis du ikke finner noe der bør du ikke kjøpe kosttilskuddet! Selvfølgelig kan man også søke på nettet generelt, men da er det viktig å finne seriøse og objektive nettsider. Pass på at nettsiden ikke selger kosttilskudd eller på annen måte kan tjene på å gi det aktuelle kosttilskuddet en bra omtale.

***

Kilder:
1.1996 Supplement Review av Bill Phillips

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 Steroider.net

Log in with your credentials

Forgot your details?

Skip to toolbar