Priser online og svartebørs

Under mine foredrag for jeg ofte spørsmålet; ”er anabole steroider dyrt?” Mange lurer på om det er dyrt for ungdom å bruke anabole steroider og hvor mye penger folk bruker på dopingmidler. Denne listen viser cirka hvor mye dopingmidler koster på det illegale markedet og på norske nettsider.

Disse prislistene er ikke ment som en veiledning eller påvirkning av det illegale markedet. Dette er kun for å vise folk som ikke vet så mye om doping cirka priser på dopingmidler som selges illegalt i Norge.

Priser kan variere veldig mye fra selger til selger. Prisen avgjøres ofte av hvor i næringskjeden selger befinner seg.

For hvert mellomledd vil prisen øke noe. Kjøper man direkte fra en som har smuglet vil prisen være deretter.

Geografisk beliggenhet kan også påvirke prisen mye ettersom det ofte fører til flere mellomledd og frakt over større avstander. Når det gjelder narkotiske stoffer er det ofte ”standard priser” for visse mengder. Når det kommer til dopingmidler må ofte kjøper finne seg i å betale prisen han får.

Noen dopingmidler er mer eksotiske og vanskeligere å få tak i enn andre. Dette kan også påvirke prisen. De dopingmidlene som er mest vanlige og populære er ofte billigere.

Det samme gjelder for underground og apotek varer. Apotek varer er ofte foretrukket fremfor underground og prisen kan derfor være noe høyere. Også underground produkter kan variere i pris og popularitet. Ofte basert på ryktet til produsenten og lab tester av produktene som ofte legges ut på internett av diverse nettsider.

Det er også viktig for kjøpere å være skeptiske i forhold til pris. Ikke fordi vi bryr oss om hva folk betaler for dopingmidler, men fordi det er mye forfalskninger på markedet.

Skulle man bli tilbudt apotek varer til latterlig lave priser er det god grunn til å være på vakt så man ikke kjøper noe man blir syk av, eller verre. Selv om det er vanskelig å få lab testet dopingmidler for privatpersoner i Norge er det ofte andre ting som kan avsløre forfalskninger.

Prisene under har vi fått sendt inn av medlemmer på e-post. Ut fra disse prisene har vi regnet ut gjennomsnittet. Vi har også brukt prisene i flere norske “bole forum” som kilde.

 

I tabellen under kan du se hva dopingmidler koster online. Da snakker vi om nettbutikker som selger dopingmidler uten resept fra land hvor dette er lov. Her er prisene ofte lavere enn på svartebørs.

En ting man må ta i betraktning når man sammenligner prisene fra svarebørs og nettbutikker er først og frems innførsel (smugling). Prisen på dopingmidler på svartebørs er høyere fordi noen andre har tatt på seg denne risikoen for kjøperen.

Med andre ord; kjøper man dopingmidler online er det en mulighet for at pakken kan bli sjekket av Tollvesenet. Noe som vil kunne by på problemer i form av bot eller fengsel og anmerkning på rullebladet.

I tillegg kommer frakt til Norge. Noe som sikkert ikke er mange kronene men allikevel en kostnad som kommer i tillegg til prisen for produktene.

Prisene under er per enhet. Prisen på én tablett, én ampull eller ett hetteglass. Til høyre for “pris” finner du “antall”. Det beskriver hvor mange tabletter, ampuller eller hetteglass som må kjøpes for å få denne prisen.

Prisen blir selvfølgelig lavere desto mer man kjøper. Ønsker du å vite hva det kostet for alle tablettene, ampullene eller hetteglassene multipliserer du bare prisen med antallet.

Prisene er hentet inn fra 5 tilfeldige nettbutikker. Valutaen vi hovedsaklig brukte var amerikanske dollar der det var mulig. Dollar kursen var fra 12. September 2008 og var på 5.7703 norske kroner.

Flere av nettbutikkene tilbyr kundene å betale med amerikanske dollar, britiske pund og euro. Og til vår store forundring var det ofte stor forskjell på prisen avhengig av hvilken valuta man valgte.

Dette kan du se et eksempel på under “Arimidex” hvor samme produkt er oppført med omregning av alle tre valutaene.

 

Kilder:

1. Steroider.Nets medlemmer har sendt inn sine priser

2. Norske boleforumer

3. 5 utenlandske nettbutikker

 

Foto: Steroider.Net

***


©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?