Ferdigoppsatte kurer på nettet

Anabole Steroider
Noe av det mest idiotiske og utspekulerte er folk som selger ”kurer” på internett eller til bekjente. Der kan man kjøpe ferdig oppsatte kurer hvor selger har satt opp kuren for deg. Men hva vet egentlig han om deg? Din alder, kroppsvekt, om du har brukt steroider før, hvor mye du vet om hvordan du skal bruke det, din treningsbakgrunn, dine arvelige anlegg og din sykdomshistorie?
Nettopp! Han vet ingenting! Det eneste han vet er hvor mye penger han tjener på at du kjøper den ”super kuren” som han har satt opp helt på måfå.
For hva vet du om hans kunnskaper om steroidbruk. Høyst sannsynlig kan han ikke en dritt. Du kan jo også prøve gjette tre ganger om hvor mye han bryr seg om de bivirkningene du får etter å ha brukt ”super kuren” han har satt opp.
Ferdigoppsatte kurer er like idiotisk som spørsmålet; ”hvor mye koster en kur?”
Skal man først ta et så drastisk steg som å bruke anabole steroider så må man ta seg tid til å lære seg hva som er hva, og ikke gå på sånne potensielt livsfarlige salgstriks.
De som selger slike ”kurer” er kyniske drittsekker som kun er ute etter pengene dine. Du skal ikke se helt bort i fra at kanskje steroidene også er falske. Siden han prøver å svindle deg i første omgang så skal du være rimelig sikker på hva du driver med hvis du gjør en handel med en sånn tulling.

***

Foto: Steroider.Net

0 Comments

Leave a reply

©2022 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?