Falske anabole steroider

Anabole steroider blir forfalsket på lik linje med alle andre merkevarer. Forskjellen er at du ikke kan få varige mén av et par falske solbriller.
Noen av de falske steroidene er svært lett å avsløre mens andre kunne til og med lurt legemiddelprodusentene. De fleste av kopiene inneholder noe virkestoff, men vanligvis ikke riktig styrke og ikke alltid riktig stoff.
Hvis du ikke har mulighet til å sjekke innholdet på et laboratorie så vet du egentlig ikke hva du dytter i deg!
Mange av de som selger falske steroider vet ikke engang selv at de lurer deg. Derfor kan det være lurt å lære seg litt om produktene før man kjøper dem.
De som lager falske steroider er interessert i å tjene store penger på kortest mulig tid. Det bærer ofte produktene deres også preg av, men som sagt ikke alltid.
Det er ekstremt lett å lage forfalskninger. Det finnes egne nettsider som selger alt man trenger for å lage egne “fakes”. Der får man kjøpt tomme hetteglass, gummikorker med aluminiumtopp, etiketter og andre redskaper. Et redskap til å klemme på gummikorken på hetteglass koster ikke mye.
Det er sikkert nok av folk som f.eks. har kjøpt og brukt en masse Deca-Durabolin og kjøper et slikt redskap, så fyller de bare på litt matolje og klemmer på korken, og vips så ser hetteglasset nytt og ubrukt ut. Da har de tjent inn alt de brukte på steroidene, og du som kjøpte det sitter igjen med en kjempeabscess i låret.

“Crimper” – redskap til å sette på aluminiumstopp på hetteglass.
Her er noen enkle tips får å unngå falske steroider:
• Kjøp aldri noe usett. Internett er en farlig måte å handle steroider på ettersom man aldri får sett varene før man betaler.
• Hold deg til kjente legemiddelprodusenter som f.eks.: Organon, Schering, Leo, Lilly, Upjohn, Pharmacia og Chiba.
• Hvis det ikke ser ordentlig ut. Som fra et apotek. Ikke kjøp eller bruk det.
• Sammenlign alltid produktet med bilde av en som er ekte.
• Kjøp aldri tabletter som ikke er på brett eller som ikke har riktig inskripsjon på tabletten.
• Ikke kjøp av folk du ikke kan stole på eller ikke møter igjen.
• Ikke tro på alt selger sier. De fleste selgere vil innbille deg om at det steroidet de selger er det beste som finnes og at du ikke får det billigere noe annet sted.
Sikre tegn på falske produkter:
• Du kan skrape eller gni av skriften på ampullen eller hetteglasset med fingrene.
• Datostempling og resten av skriften på ampullen er i samme farge. Datostempling skal alltid være i egen farge. Eller den skal se ut som om den ikke ble trykket samtidig som resten av etiketten.
• Forskjellig datostempel på esken og ampullen.
• Etiketten er lett å ta av. Dette skal ikke forekomme ikke på originale produkter.
• Etiketten har ikke avrundede hjørner. Dette er vanlig på mange originale produkter. Hvis hetteglasset eller ampullen ikke har avrundede hjørner bør man sammenligne med et bilde av et ekte produkt.
• Hvis det ikke står på ampullen eller hetteglasset hvem som har produsert det.
• Legemiddelprodusenten finnes ikke på internett. De fleste legemiddelprodusenter har en nettside.
• Produktet blir ikke produsert lenger.
• Steroidet kommer i annen styrke, eller større eller annerledes beholdere enn det som er vanlig for det steroidet.

Hva kan skje dersom man bruker falske steroider?
Ettersom falske steroider ofte er produsert under uhygieniske forhold og sjelden inneholder noe virkestoff kan bruk av disse være veldig farlig. I verste fall kan man få en blodforgiftning. Dette kan i beste fall bety et veldig langt sykehus opphold. Hvis man er uheldig kan man rett og slett dø.
Det mest vanlige ved bruk av falske steroider er abscesser. Det vil si at man får et pussfylt rom der man injiserte “steroidet”. Dette er ofte svært smertefullt og må dreneres ved en operasjon. Ved flere tilfeller har brukere måttet gå med et dren ut av injeksjonsstedet i mange dager. Dette vil også sette brukeren ute av stand til å trene i lang tid.
Falske steroider kan også inneholde mye bakterier eller virus. En kan aldri vite om vedkommende som har produsert disse har vært frisk eller har brukt sterile beholdere eller har dårlig personlig hygiene. Så mulighetene for diverse sykdommer er mange.
Hvis man skulle være ekstremt uheldig kan produktet man har kjøpt ha vært brukt og fylt opp igjen med en matolje. Hvis vedkommende har fylt opp hetteglasset har benyttet en brukt kanyle, kan man få hepatitt eller hiv. Derfor er det veldig viktig at produktet man kjøper er forseglet og ikke har stikkmerker i gummitoppen.
Under kan du se en video av en uheldig bruker som har fått en abscess.

[flv]http://steroider.net/wp-content/uploads/Abscess03.flv[/flv]

For mer info om underground steroider. Klikk her!

***

Foto: Innsendt og Steroider.Net
Video: Innsendt

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?