Et bilde sier mer enn tusen ord…

Jeg satt og jobbet en kveld da jeg kom over noen svindlere. Grunnen til at jeg skriver dette er for at folk skal forstå at ting ikke alltid er som det ser ut. Bildet over er stjålet fra Steroider.Net medlem.

Jeg får tilsendt veldig mange bilder på e-post. Bildet under fikk jeg tilsendt for ca 2-3 år siden av en norsk gutt. Det er ikke vanskelig å se at han har tatt bildet selv siden man kan se en Rema 1000 pose i bakgrunnen.
Jeg har ikke noe problemer med at folk låner bilder. Så lenge det blir brukt til riktig ting. Nå er jo også dette bildet ikke bare mitt, men jeg tviler på at han som sendte meg bildet vet dette.
Bildet har blitt brukt som forsidebilde på en nettside som selger anabole steroider. Ikke nok med det. De har også skrevet; “A Picture says more than 1000 words”.
Joa, helt riktig, bildet sier at dere er svindlere. For dere har aldri hatt produktene på bildet i det hele tatt. Jeg syntes det var noe kjent med bildet.

Dette er bildet vi fikk tilsendet:

Svindlere

Jeg lastet det ned fra nettsiden deres og da jeg fikk det opp som “thumbnail” i “mine bilder” kunne jeg tydelig se Steroider.Nets logo nederst i høyre hjørne. I tillegg kommer samme info om bildet opp når man holder musepekeren over “thumbnail” bildet. Prøv å laste ned begge bildene til din egen PC, så kan du se selv.

Når de først skal lure folk må de være smarte nok til å redigere bildet i Photoshop. Dere finner også igjen bildet i bildegalleriet. Der hvor også de fant bildet…
Dette er en amerikansk registrert nettside. De tenkte vel at ingen noen gang ville finne det ut.
Tilbake til poenget. Ikke stol blindt på nettsider! Bare fordi de har kule og imponerende bilder og lover gull og grønne skoger.
Denne nettsiden er ganske drøy med tanke på at de selger narkotiske stoffer som ketamin. Men som sagt ikke noen jeg ville stolt på med mine penger…
Nettsiden har nå byttet forside men det er allikevel verdt å ha i bakhodet. Spesielt hvis du kjøper dopingmidler på nettet.

***

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?