Falsk Primobolan Depot

Tyrkisk Primobolan Depot er den vanligste i Norge fordi den er lettest å få tak i. Spansk Primobolan Depot er også mulig å få tak i men sjelden i store kvantum.
Det er også viktig å huske at det kun blir produsert en viss mengde Primobolan Depot i Tyrkia. Det er ikke bare å reise dit lengre og kjøpe store mengder. Men til eget bruk og kanskje noe mer er mulig. Vi nevner dette så dere skjønner at dere skal være på vakt ettersom Tyrkisk Primobolan Depot blir ofte forfalsket.
Forfalskningene er ofte så bra at man må vite nøyaktig hva man skal se etter. De som lager forfalskningene blir flinkere og flinkere, og Schering blir tvunget til å lage nye ampuller og etiketter.
Før vi går vidrere så har vi en liten opplysning. Hvis du kommer over en ampull merket “Lote: 11081A” så er den falsk. Den inneholder ikke noe virkestoff.
Og for dere som ikke har lest om falske anabole steroider så kan det være veldig farlig å bruke slike produkter.
For mer info. Klikk her!
Etiketten på ampullen:

Bildet over er en ekte Primobolan Depot etikett. De to svarte firkantene til høyre blir dekket siden etiketten går helt rundt ampullen og overlapper. Allikevel kan man se dem gjennom papiret. Og det skal man kunne på ekte Primobolan Depot.
Etiketten skal ikke ha avrundet hjørner. Den skal være helt firkantet. Det skal heller ikke være noe feil i kantene på etiketten. De blir kuttet helt perfekt.
Nå skal vi se litt nærmere på tallene på etiketten. Tallene i batch nummeret (Seri No)er ikke tilfeldig! “Seri No” skal alltid ha 5 tall og en bokstav til slutt. Hittil har Schering i Tyrkia kun brukt bokstavene “A”, “B” og “C”. Så hvis du finner en annen bokstav til slutt er det muligens en forfalskning.
Produksjonsdatoen “Imal Ta” er alltid forkortet med måned; 2 tall og år; 2 tall. Som i etiketten over “12.02” som blir “desember 2002”.
Det første tallet i “Seri No” skal alltid matche produksjonsåret. Hvis ampullen er produsert i 2002, skal “Seri No” alltid starte med tallet “2”. Hvis disse tallene ikke matcher, så har dugarantert en forfalskning.
I bildet under er første tallet i “Seri No” og siste tall i produksjonsdato uthevet. De ampullene er ekte. Legg også merke til hvordan de sorte firkantete feltene synes gjennom etiketten. Bak “P” i “Primobolan” og bak “Seri” kan du se en lys gråfarge, på ampullen til venstre.

På bildet under kan du se et eksempel på at noe er galt. Bokstaven i “Seri No” er en “E”. Det skulle som sagt vært “A”, “B” eller “C”.
De har riktignok klart å få første tallet i “Seri No” til å matche produksjonsåret. Men de har skrevet hele årstallet og ikke bare “04” som ville vært riktig.
Dette er sinnsykt bra kopier som kunne lurt de aller fleste, men de er desverre falske.
En annen ting som er verdt å vite er at ampullene i bildet over var blandet med ampullene i bildet under. Av 25 ampuller var det av en eller annen merkelig grunn blandet inn 4 ekte Primobolan Depot. Tviler på at selgeren visste at mesteparten var “fake”.

Så har vi noen litt eldre ampuller, men de er ekte. Her kan du se de samme kjennetegnene som i bildet øverst. Produksjonsdato matcher med “Seri No” og tallet under “Seri No” har en “A” til slutt.

Neste bilde er esken til Tyrkisk Primobolan Depot. Desverre er det ikke så ofte man får med esken når man handler på svartebørs. Hvis man skulle være så heldig å få med en eske, så er det flere ting man kan avsløre en forfalskning på der også.
For det første skal det aldri ligge mer enn en ampull i en eske. Inne i esken ligger det et plastikk brett, med plass til kun en ampull. Noen luringer har prøvd å lage kopier av dette brettet med plass til tre ampuller for å slippe å lage så mange esker.

Schering logoen er det av en eller annen grunn mange dårlige kopier av.

Logoen finnes også på pakningsvedlegget som skal ligge inne i esken. På bildet under kan du se forskjellen på en ekte og falsk logo.
Papiret som pakningsvedlegget er laget av skal være laget av veldig tynt papir og ikke tykke ark man bruker i en printer. Papiret Schering bruker har høyere kvalitet enn vanlig printer papir, noe som gjør at blekket ikke flyter ut.
En annen grunn til at de falske logoene er dårlige er at de ofte bruker dårligere blekk enn det Schering gjør.

Når man åpner esken kan man også finne et par kjennetegn på ekte Primobolan Depot. Legg merke til bretten som brukes til å lukke esken. Den er ikke er vannrett, men skrå. De fleste falske esker er laget vannrette.

I tillegg er det en liten rund logo, markert med grønt på venstre side. Denne pleier å være veldig liten på falske esker. Tallene som er markert med grønt på høyre side kan det også være greit å få med seg.

Her har vi toppen av esken. Som du sikkert har sett så står de samme tallene der som på etiketten på ampullen. Eneste forskjellen er at her står årstallet med fire tall. Også her skal første tall i “Seri No” matche siste tallet i årstallet. Begge er markert grønt.

Så skal selvfølgelig disse tallene matche tallene på ampullen!

Neste bilde er av bunnen på esken som er åpnet. Eneste kjennetegn der er et rødt sekstall eller nitall alt ettersom hvordan man holder esken. Som du kan se markert med grønt.

Neste bildet er siste av Tyrkisk Primobolan Depot. Her kan du se sidene av esken og bunnen. Den ene siden har en strek kode, og bunnen av esken finner vi prisen på produktet.

Her har vi et bilde av de nye ampullene Primobolan Depot fra Spania. Ampullen er ganske like som de gamle, som du kan se på bildet under.

Men etiketten er ganske så annerledes. Noe som er kjipt for de som forfalsker anabole steroider, men bra for de som bruker det. En helt ny etikett betyr mye prøving å feiling for de som forfalsker.

Neste foto er av den gamle typen Primobolan Depot som kom i brune ampuller med skriften trykket rett på glasset. I senere tid kom de også i blanke ampuller, som var ganske like.
Ingen av disse produseres lengre. Allikevel har en av Steroider.Nets medlemmer fått kjøpt forfalskninger av disse på apotek i Egypt.

Det neste bilde fikk vi innsendt for en tid tilbake. Disse er også ekte Primobolan Depot. Kanskje litt lettere å se detaljer på det bildet.
Brunfargen på glasset er ikke lik bildet over men det kommer av forskjellige kamera og lyssetting.

Som du ser er dette en heller dårlig forfalskning. Men allikevel bra nok til å lure uerfarne brukere.

“P” i Primobolan er skrevet med liten forbokstav. Det vil aldri forekomme på ekte produkter fra Schering eller andre legemiddelprodusenter.

Grønnfargen på bokstavene er også veldig annerledes enn på originalen.
Legg merke til datostemplingen i forhold til originalen. Helt håpløst!
I tillegg kan du se på bildet under at de har klart å skrive “Cod” i stedet for “Cad.”
Det aller verste er at de ikke har klart å trykke bokstavene i en rett linje på ampullen. Skikkelig amatørmessig.

Så har vi kommet over enda flere falske Primobolan Depot. Disse er faktisk også kjøpt på apotek i Egypt og ligner veldig på ampullene på bildene over.

Ampullene på det første bildet er jo helt håpløse. Skriften er nesten helt borte. “Schering” er skrevet med store bokstaver. “Primobolan” er skrevet med liten “p”.

Alle ampullene har forskjellig mengde olje, og ingen er like høye.

Ampullene på bildet under er veldig like ampullene på de første fire bildene som vi har hatt på nettsiden lenge. Feilene er også de samme som med de andre forfalskningene. Rett og slett elendige kopier. Vi har også smakt på innholdet og det smakte ikke som Primobolan Depot skal smake.

Allikevel er det nok mange som kan bli lurt fordi de ikke vet nok om forfalskninger.

Vi håper dere forteller andre i miljøet om dette så ingen skader seg ved å bruke disse forfalskningene.

***

Kilder:
Body of Science
Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?