Falsk Winstrol Depot fra Zambon

Winstrol Depot fra Zambon blir ofte forfalsket. Med ekte Winstrol Depot skal væsken i ampullene skille seg etter å ha stått stille en stund. Da blir det ett lag med klar væske og det hvite legger seg på bunn av ampullen.
Dessverre har også de som forfalsker anabole steroider forstått dette og derfor kan man lett bli lurt.

Bildet under er av de gamle ampullene til Zambon. Disse produseres ikke lengre. Hvis du kommer over noen er de høyst sannsynlig veldig gamle og gått ut på dato, eller forfalskninger.

På bildet under kan dere se syv ampuller fra samme opplag, men som viser seg å ha forskjellig mengde innhold. Så mye forskjell vil man ikke kunne se på ekte ampuller.

I tillegg er skriften trykket på i forskjellig høyde på ampullene. Ikke særlig nøyaktig, og ganske avslørende bare det.

Disse ampullene finnes det mange av på markedet. Det er heldigvis en del ting man kan avsløre de på.
På bildet under har vi satt to ampuller til sammenligning. Den til venstre er ekte. Kan du finne noen feil?

På neste bilde har vi uthevet feilene med grønt. Det første man legger merke til er at “Winstrol Depot” er skrevet med store bokstaver. Det samme er “Zambon”.
Rett etter ordet “Zambon” har de på den falske trykket et komma tegn. Det kan man se er feil hvis man titter på den ekte ampullen.
Hvis du titter på den ekte. På ordet “via” så kan du se at prikken over bokstaven “i” er ikke en prikk men en kort skrå strek. Dette har de ikke klart å få med i forfalskningen.

Til slutt kan man se at etter ordet “Cad.” så har forfalskningen et kolon tegn.

Her kan du se de samme ampullene fra venstre side.

Her er de fra høyre side.

Til slutt vil vi vise en ampull vi fikk i posten for ikke så lenge siden. Skriften ser ganske bra ut, bortsett fra at den er nesten svart.
Alt for mørk i forhold til det Winstrol Depot pleier å ha. Vi kan ikke si at denne er falsk, men litt mystisk er den i hvertfall.

Selv om det kan være fristende å gi en slik forfalskning en sjanse, i tilfelle det er noe virkestoff i den, kan det fort gå galt. Vi har fått mange mail fra folk som har brukt nettopp disse ampullene og fått store problemer.
Noen har også måttet få operert ut puss etter å ha fått abscesser. Vi har heller ikke hørt noe positivt om disse ampullene, så det er lite trolig at de inneholder noe stanozolol.
Det er veldig enkelt å kopiere utseendet på væsken i Winstrol Depot. Av nysgjerrighet begynte jeg å teste hvor vanskelig det kunne være. Etter 10 min på kjøkkenet hadde jeg klart å lage en væske som hadde nesten identisk utseende og oppførte seg på samme måte som original Winstrol Depot. Det var skremmende lett med enkle produkter man vanligvis finner i de fleste kjøkken.

***

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?