PaperBol

PaperBol er ikke noe nytt i form av nye dopingmidler, men det er en ny måte å smugle anabole steroider og andre orale medikamenter.

Dette er en idé som avdøde steroidguru og forfatter av “The underground steroid handbook” Daniel Duchaine kom med for mange år siden, og som nå blir brukt flittig av flere underground laboratorier.

I stedet for å lage tabletter blir steroid pulver blandet med alkohol, som blir helt i en flat form, med et papirark i bunnen. Ett ark bli lagt på toppen.

PaperBol

Alkoholen fordamper og arkene sitter sammen som om det skulle vært lim mellom dem. De blir stive som kartong papp og ca 1mm tykke. På arkene er det merket opp et rute nett.

Disse “arkene” blir solgt over internett, hvor man kjøper antall “tabletter” i form av firkanter/ark. Dette blir lagt i en brevkonvolutt og sendt som et brev. Når mottaker får “brevet” klippes firkantene opp og kan enten svelges eller legges under tungen. Dette er en metode som tidligere er kjent fra LSD.
Ettersom PaperBol produseres på underground laboratorier vil dosen kunne variere noe fra firkant til firkant.

PaperBol gjør selvfølgelig jobben til Tollvesenet i Norge vanskeligere, men de har allerede beslaglagt en del PaperBol og har sine metoder for å avsløre dette. Hvor mye av det som kommer til Norge som blir tatt er det ingen som vet. Norge er faktisk et av de vanskeligste landene å få igjennom dopingmidler til.

En av de største produsentene på nettet av PaperBol påstår å få igjennom 95 % av alle sendte konvolutter. De mener også at det faktisk er mindre bivirkninger med PaperBol siden de ikke bruker hjelpestoffer som brukes for å lage tabletter.

Dopingmidler som finnes i PaperBol: PaperBol

***

Kilder:
1. Anabolics 2006, William Llewellyn

Foto: Steroider.Net

0 Comments

Leave a reply

©2021 Steroider.net