Underground Labs

Falske steroider og “underground steroider” er ikke det samme. Noen av underground produsentene har bra kvalitet.
Dessverre gjelder ikke det alle. Man skal også huske at selv om et underground medikament fungerer bra, så betyr ikke det at det er like sterilt og trygt å bruke som steroider fra legale legemiddelprodusenter.
Hos legemiddelprodusenter er det store krav til sterile omgivelser så ikke pasienter får i seg bakterier og lignende. Slike krav trenger ikke en underground produsent å tenke på. Noe som gjør slike produkter potensielt farlige for brukere.
De siste 5 – 10 årene har antallet underground laboratorier eksplodert. Markedet har fått veldig mange nye brukere på kort tid. I samme slengen har mange tidligere øst-blokk land blitt med, eller er på vei inn i EU. Derfor har de blitt mye strengere på salg av anabole steroider på apotek. Tilgangen til steroider fra legale legemiddelprodusenter har blitt liten.
I tillegg blir det flere og flere som bruker anabole steroider. Dette ser selvfølgelig noen luringer, som ønsker å tjene store penger på kort tid. Da dukker det opp massevis av underground laboratorier rundt omkring i verden. Spesielt i asia og gamle østblokkland.
Vi hører om nye underground produsenter minst én gang i måneden! Det sier jo sitt om etterspørselen og hvor lett det er å starte noe sånt.
Et underground laboratorium kan være alt fra en stor fabrikk til garasjen til en kjemistudent. Eller en som knapt vet hva anabole steroider er men som har funnet oppskriften på nettet og ønsker å tjene penger på andres dumhet eller uvitenhet. Noe som dessverre ofte er tilfellet.
Selv om noen få av disse folkene er pirkete og lager preparater med høy kvalitet, så er det alt for mange som ikke er like pirkete. Det går ofte utover steroidbrukere i form av infeksjoner og abscesser.
En annen ting som er viktig å huske er at en kul nettside ikke trenger å bety at steroidene er trygge å bruke.
Her kan du se et eksempel på en uheldig steroidbruker som har fått en abscess i armen. Ikke spesielt moro!

Foto: Steroid-Encyclopaedia.com
For video av abscess etter bruk av anabole steroider.Klikk her!
For dere som ikke har kjennskap til hva som er underground av forskjellige merker så har dere noen eksempler her:
British Dragon(BD)
International Pharmaceuticals(IP)
Stealth Labs
Generic Agriculture & Chemical(GAC)
Generic Pharma(GP)
Pro Star
Eurochem
Planet Pharmacy
Dragon Chemistry
Apex Pharmaceuticals
Paperbolix
Generic Supplements
Pinnacle Labs
Xenon
Diamond Pharma Group
Axiolabs
Royal Quality
Ace Pharmaceuticals
L.A. Pharma S.r.l.
Red Star of China(Red Star Laboratories aka Bruce Kneller) samarbeidet med GAC inntil han ble tatt, se nederst på denne siden for mer info.

***

Nå skal vi se litt nærmere på noen av disse underground produsentene. Vi starter med den mest kjente av dem alle:

International Pharmaceuticals er antageligvis verdens største underground produsent, og de har holdt produksjonen i gang i over 20 år!
I følge International Pharmaceuticals lager de produkter som brukerne ønsker. Dette har resultert i produkter som Trenbolen Testen som inneholder trenbolon enantat og testosteron enantat. Litt smør på flesk, men allikevel et spesielt produkt. Trenbolac Drostanpro, som inneholder trenbolon acetat og drostanolon propionat. Dette er nok et produkt som er populært blant konkurerende kroppsbyggere. Samme med Yohimbine Hcl som de lager i tabletter.
De lager også Dianabol som injeksjonsvæske, og de fleste vanlige anabole steroider. I tillegg har de noe pro-hormoner, noen “kosttilskudd” og astmamedisiner.
De holder til i Europa, men vi vet ikke hvilket land. I følge International Pharmaceuticals har de vært i kontakt med lovens lange arm et par ganger men dette har ikke stoppet dem.
De påstår også at deres produkter alltid er overdosert. Noe noen lab tester har bekreftet. Dette har gjort at International Pharmaceuticals blir forfalsket i stor stil.
For mer info. Klikk her!
 

 

Så har vi bilde av et produkt fra Prostar. Prostar er en ganske ny underground produsent. Vi har prøvd å finne opprinnelsen til denne produsenten, men finner det ikke utover Norges grenser. Mulig vi er dårlig opplyst på dette, men det kan se ut til at Prostar produseres i Norge.

Dette er faktisk ikke umulig. Dere som leser litt aviser, og har fulgt med litt i doping saker, har sikkert merket det samme som oss. De siste store beslagene av anabole steroider i Norge de siste årene har vært rent testosteron i pulver form. Og andre typer anabole steroider i pulver form.
Testosteron i pulverform har liten verdi hvis det ikke foredles og gjøres om til injeksjonsvæske eller tabletter. Da må det nesten finnes et underground lab i Norge!
Prostar lager flere forskjellige typer dopingmidler. Som dere kan se på bildet under så lager de flytende preparater til oralt bruk. De lager også gelatin kapsler. Så vidt vi vet lager de også tabletter og injeksjonspreparater.

Nå er det også en god stund siden vi har sett produkter fra Prostar. Det er mulig at det ikke lages lengre.

 

 

Tviler på at det er noen hemmelighet når jeg forteller om alle nettsidene som selger utstyr til disse hjemme laboratoriene. Der får man kjøpt alt fra “crimpers” og “stoppers” til hetteglass og “fliptop seals”.

For mer info. Klikk her!

Og selvfølgelig kjemikaliene til å lage varene. Steroidene blir ofte kjøpt i store kvantum fra Kina. Norges største beslag av doping var på 9kg rent testosteron i pulverform.

For mer info om Norges største dopingbeslag: Aftenposten.no
 

 

Vi kan jo også nevne at Thailand er oversvømt av “semi-underground-labs”, som myndighetene helt sikkert vet om, men ikke gjør så mye med.

 

 

Bildet over er fra Apex. Dette er et nytt produkt som brukes til “site enhancement”. Fra før har vi hørt om produkter som Esiclene, Nolotil og Synthol.

De to førstnevnte skaper en betennelsestilstand inne i muskelen, og begge er legemidler. Synthol derimot fungerer ved at man fyller opp muskelen med olje, og dette er selvfølgelig ikke et legemiddel.
Cosmostan er ganske spesielt. Den inneholder 80% MCT fettsyrer/olje, 10% testosteron propionat, 5 % trenbolon acetat og 5 % benzyl alkohol og lidocain.Vi vet ikke om noen som har brukt dette. Heldigvis er det ikke lett å skaffe produkter fra Apex i Norge. Ettersom de høyst sannsynlig holder til i USA.
 

 

Bildet over er Stealth Labs sitt “nye” produkt for å lure tollkontroll. I stedet for å sende injeksjonsvæske i hetteglass eller ampuller bruker de plastikk som embalasje. Disse ligner ketchup posene man får på McDonalds. Disse selges som “aromaterapi olje”.

Dette gjør garantert smugling lettere, men det er fortsatt et underground produkt og man har liten garanti for innholdet.

 

 

Bildet over er av Dragon Chemistrys produkter. De gamle etikettene ser ut som om en 14 åring har laget i Photoshop, og det lyser “underground” lang vei. Mens de nye er noe mer profesjonelle.

Vi får en følelse av at de har utnyttet navnet og ryktet til British Dragon ved å bruke deler av navnet i sitt eget “firma navn”.  Dragon Chemistry blir produsert i Norge.
 

 

Over er et bilde av et av Paperbolix sine produkter. Paperbol! For dere som ikke vet hva det er så har de laget “ark” i stedet for tabletter. To A4 ark som er limt sammen med orale anabole steroider.

I bunnen av en slags langpanne legges et A4 ark. Steroid pulveret legges oppå arket. Så blir det tilsatt flytende alkohol, og den fuktige steroid-pulver-massen fordeles utover arket i langpannen. Så legges et ark på toppen. Etter en tid vil alkoholen fordampe og arkene er “limt sammen”. Slik får man paperbol.
Dette gjør at de kan sende steroidene som brev. Mottakeren klipper opp “arket” etter de oppmerkede linjene og én firkant tilsvarer én tablett.

Dette gjør det selvfølgelig vanskeligere tollvesenet å avsløre smuglingen. Men husk at vi har fått ta bilde av paperbol som tollvesenet hadde beslaglagt. Så de vet om det, og de beslaglegger mye av det.

 

 

Bildet over er av Eurochems Decaject. Eurochem er en ganske ny underground produsent sammenlignet med International Pharmaceuticals. Eurochem har blitt ganske proffe og har begynt med laserhologrammer.

Det finnes allikevel veldig mange forfalskninger på markedet. Det er egentlig ganske fasinerende at de som forfalsker underground steroider faktisk har egne nettsider, hvor de utgir seg for å være “originalen”.

De kan jo ikke akkurat bli saksøkt av en underground produsent så de kan egentlig gjøre som de vil.
 

 

Bildet over av Testosteron Cypionate fra Pinnacle Labs fikk vi tilsendt for godt over et år siden.

Vi har ikke noe særlig info om denne produsenten annet enn at det er en underground produsent.
Hvis du vet noe så send oss gjerne en e-post.
 

 

Generic Pharma er en ganske stor produsent. Vi vet at man får kjøpt deres produkter både i Norge og USA.

Bortsett fra det kan vi ikke si så mye spennende om “GP” som det ofte forkortes.
 

 

I følge en av våre danske lesere er Diamond Pharma Group en av de største underground merkene i Danmark. Han hevder også at Diamond har bra kvalitet. Det siste året har Diamond også fått mange brukere i Norge.

Foreløpig har vi ikke sett noen laboratorie tester av disse produktene og kan derfor ikke si noe om innholdet. Verken i forhold til virkning eller sterilitet. Til høyre på bildet er Diamonds nye etiketter.

Hvor det produseres er også uvisst. Hvis du har noe spennende info så send oss en e-post!

 

Xenon er også et relativt nytt underground lab. Deres produkter florerer på det norske illegale markedet.

Spesielt Dianabol fra Xenon er veldig populært, og ganske lett å få tak i over store deler av landet. Desverre har vi ikke funnet noe info om Xenon. Eneste vi vet ut ifra etiketten er at det produseres i Polen.

Xenon har et stort utvalg. Med både tabletter og injeksjonspreparater. Kvaliteten på disse har vi ikke noe oversikt over enda.

 

British Dragon går for å være et bra underground merke, og British Dragon har alltid scoret bra på lab tester i forhold til doseringen av produktene. British Dragon er egentlig ikke et underground lab.

Nøyaktig hva slags virksomhet de driver er uklart, men det kan se ut til at de lager legemidler som de selger til andre i legemiddelbransjen. Men som vi alle vet så selges mesteparten av produktene til bruk innen idrett og doping.

British Dragon er, som vi har forstått det, midlertidig lagt ned. Det er ikke umulig at de vil starte opp med produksjon av anabole steroider igjen, men dette er litt usikkert enda.

På bildet over har vi testosteron fra Ace Pharmaceuticals. En relativt ny produsent.
Vi har ikke vært borti denne produsenten tidligere og kan heller ikke fortelle så mye om den.
 

 

På bildet over har vi “Parabolan-La” fra LA Pharma S.r.l. Det vi har hørt er at denne produsenten holder til i Italia. Vi har også hørt at produktene deres er å få kjøpt i Thailand. De lager mange forskjellige produkter, men vi kan ikke si noe om innholdet.

Eneste som er litt pussig er lukten på deres “Parabolan-La”, som var merkelig lik lukten på den originale Parabolan fra Negma. Etikettene er ganske profesjonelle, med flere forskjellige farger og spesiell trykk. Som dere kan se har de også laser hologram på disse hetteglassene.

Selv om vi ikke har funnet noen nettside, og siden produktene er såpass profesjonelle, så kan det være at dette ikke er underground. Men dette har vi ikke nok info om. Hvis du vet noe så send oss en e-post!

 

Så har vi Royal Quality Laboratories. Som vi kan se ut fra etiketten lages disse i Tyskland. Royal Quality Laboratories er også en ny underground produsent. Derfor kan vi ikke få sagt så mye spennende om disse heller.

Det vi vet er at det er mye av disse på det norske markedet. Om det kommer av kjøp over internett eller smugling er uvisst. Det kan se ut til at denne produsenten er i gang med å lage en nettside.
Vi har fått mail fra brukere som har brukt Royal Quality og fått en kjipe bivirkninger som ikke er vanlig ved bruk av anabole steroider. Uansett blir det spennende å følge med videre. Vi er alltid åpne for mer info. Send oss en e-post hvis du vet noe.
 

 

AxioLabs er en ganske ny og veldig stor produsent. Hvor de holder til i verden holder de veldig tett om, men de selger produkter over hele verden via internett.

Mange ser på AxioLabs som “nye” British Dragon, og produktene går for å ha høy kvalitet.
 

 

Europharma er vi litt usikre på. Mange sier at det er underground, mens på etikettene kan det virke som en legemiddelprodusent.

Romania er jo et fattig land så det er ikke umulig at det er en legemiddelprodusent. I så fall kunne de spandert på seg en mer profesjonell etikett.
Hvis du vet noe så send oss en e-post!

***

Amerikanske myndigheter har tatt flere av underground laboratorienes bakmenn. Her er linker til nyhetssider hvor en mann ved navn Bruce Kneller er tatt.
Bruce Kneller kan du også se på YouTube. Her er noen linker til saken.
Link1
Link2
Noen videoklipp fra nyhetssendinger i USA.

Vennligst send oss en e-post hvis noen av linkene ikke virker.
Her kan du se bilder fra et annet underground laboratorium i USA. Bildene er tatt av FBI under en razzia i mars 2005. Ville du injisert noe med sprøyte inn i kroppen din som var laget her?
Tenk på det neste gang du bruker underground steroider…
 

 
 
 

***

Kilder:
1. Body of Science og Anabolics 2006, William Llewellyn
2. International Pharmaceuticals
3. Elitefitess
4. CBS4 Boston.com
5. Boston.com

Foto: Steroid-encyclopaedia.com, Louisiana State Police West District Narcotics Section/ Terrebonne Parish Sheriff’s Office Narcotics Unit/Department of Homeland Security Immigration/Customs Enforcement og Steroider.Net
Video: YouTube.com

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?