Thiomucase og Punktforbrenningskremer

Thiomucase er en slags fuktighetskrem med litt spesielle egenskaper. Den inneholder mukopolysakkarider som er et enzym som utvinnes fra sauer. Det er også et produkt av metabolismen til enkelte bakterier og finnes i noen typer gift.

Mukopolysakkarider kan brukes til veldig mye forskjellig. Det brukes i forskning på karbohydrater, behandling av forstuelser, skader, cellulitter og noen typer lokalbedøvelse.

Thiomucase brukes av kroppsbyggere av flere grunner. Den brukes for å få raskere og bedre effekt av medikamenter som inntas subkutant. Det vil si injiseres i fettvev, som insulin og veksthormoner. Den brukes til samme formål med medikamenter og kosttilskudd som tas transdermalt, dvs smøres på huden(topical).

Det har ingen effekt på anabole steroider som injiseres dypt inne i en muskel.

Det brukes også til “punktforbrenning”, men kanskje ikke på den måten det kan høres ut. Det brenner nok ikke fett, men kan hjelpe til med å få ut vann, så huden ikke ser pløsete ut og at området blir noe mer definert. Selv om vi ikke finner noen medisinske studier som kan bekrefte at Thiomucase vil brenne fett så er det veldig populært å bruke til dette.

Mange bruker det på diett. Når fettprosenten allerede er lav. Det er også mye brukt de siste ukene før kroppsbygger konkurranser for å få det siste fettet til “å slippe taket”. Det må jo være en grunn til at Thiomucase er såpass populært.

Enten hjelper det til med å lette forbrenningen av fett på vanskelige steder, eller så er det vann som forsvinner som gjør at brukerne får en opplevelse av et stoffet virker.

Det sies at Thiomucase kan gjøre så 20% vann kan “frigjøres” fra fettvevet. Om det er riktig eller ikke har vi ikke sett noe bevis for.

Thiomucase

En av de mest populære måtene å bruke Thiomucase er å blande det med de nye gel produktene til “punktforbrenning” som har kommet de siste årene.

Disse produktene inneholder ofte yohimbine hcl, som er et veldig populært kosttilskudd til fettforbrenning. Produkter som Lipomax fra TNT og Lipoderm Ultra fra Avant Labs er veldig populære selv om det ikke finnes noen medisinske studier som bekrefter at de virker.

Disse produktene kombineres ofte med Thiomucase i håp om å få yohimbine hcl fortere og bedre inn til fettcellene.

Thiomucase kombineres også ofte med DMSO (dimethyl sulfoxide) for å få bedre effekt. DMSO kan kombineres med mange forskjellige medikamenter, med lav molekylær vekt, for at de skal kunne tas opp gjennom huden.

For ikke så alt for lenge siden dukket det også opp et preparat som kun blir laget på underground laboratorier. Dette heter Helios og inneholder yohimbine hcl og clenbuterol.

Dette produktet er beregnet på subkutane injeksjoner. Hvor stoffet injiseres rett inn i fettvevet med en insulin kanyle. Helios lages av Generic Pharmaceuticals og er omtalt i Anabolics 2006. Vi har ikke hørt om noen som har prøvd det, men vil gjerne høre fra folk som har gjort det.

Modeller bruker ofte Thiomucase rundt øynene og i ansiktet før en fotografering. Da starter de ofte behandlingen 1 – 2 uker før.

Det brukes også til sitt egentlige formål. Nemlig å fjerne cellulitter. Kremen skal masseres godt inn i huden. Kremen er ganske fet, så det er ikke kjempebehagelig å smøre på mye av gangen. Mange liker å smøre seg med Thiomucase rett før de går i solarium, angivelig for å få enda mer vann ut av fettvevet.

Thiomucase

Thiomucase produseres av Almirall og kommer i to forskjellige størrelser: 50 ml og 150 ml tuber. En tube på 50 ml koster 55 – 60 kr, 150 ml koster 170 – 190 kr, litt avhengig av hvor man kjøper det. Det selges reseptfritt i de fleste land i sør europa, som f.eks. Spania.

Det finnes mange kopier av Thiomucase, som f.eks. Thiomax og Thiomuplex. Vi vet ikke om disse inneholder det produsenten lover. Kopier er sjelden like bra som originalen. I hvertfall når det gjelder legemidler.

Thiomucase finnes også som stikkpiller, tabletter og injeksjonsvæske. Den injiseres med insulin kanyle. Dosen injiseres fordelt på flere steder(6-8). En “kur” varer vanligvis to uker.

Tablettene inntas flere ganger om dagen fra to uker før en konkurranse. Mange mener at tablettene ikke har noe effekt.

Thiomucase som sikkpiller, dvs som innføres i endetarmen. Disse inntas vanligvis to ganger daglig fra to uker før konkurranse.

Noen brukere kombinerer alle disse samtidig. Stikkpiller, injeksjoner, krem og tabletter. Det er veldig mange meninger om hvor effektivt Thiomucase er.

Noen synes det er veldig effektivt mens mange synes det er bortkasta penger.

Vår mening er at til fettforbrenning vil nok ikke Thiomucase alene fungere, men til å få andre medikamenter til å virke fortere er nok ikke så usannsynlig. Det er heller ikke umulig at man kan drive ut litt vann fra huden/fettvevet.

Generisk navn: Mukopolysakkarider(mucopolysaccharidase)

Bivirkninger:
Vi har ikke funnet noen, men det betyr ikke at det ikke finnes. Bare at det finnes lite info. Når man bruker kremer som Thiomucase er det alltid lurt å prøve litt krem på et lite område og ser om det gir noen allergisk reaksjon, før man smører inn store områder.

***

Kilder:
1. Anabolics 2006, William Llewellyn
2. Seravac.com
3. Anabolicsteroidsavenue.com

Foto: Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?