Stor på 1-2-3

Stor på 1-2-3

 

Vi får mange e-post fra ungdom som ”bare skal kjøre en kur”, for å nå målet sitt. De tror at en eneste kur vil gjøre at de får drømmekroppen.

Det er mange myter om anabole steroider og det er veldig mange som tror at dette er mulig. At en kur med anabole steroider skal endre livet deres, og at de skal få kropp som Arnold Schwartzenegger eller Brad Pitt over natta.

Mange har blitt mobbet, oversett, ikke hatt draget på damer og drømmer om at de skal bli som heltene i blader og på tv. Dette er det også noen som vet å sko seg på. Tjene penger på andre menneskers desperasjon.

Når vi får e-post fra ungdom har de ofte hørt fra kompiser som selger steroider eller som også er i ferd med å begynne med dette, at de skal bli som store kroppsbyggere på én kur. Da har de ofte aldri trent i hele sitt liv. Aldri vært på en diett eller kan noe om kosthold. De tror at et bra kosthold er å spise pizza, hamburgere eller medisterkakene til mor, og drikke 2 proteinshaker i tillegg. De har egentlig ikke en idé om hva kroppsbygging handler om.

De kroppsbyggerne du ser i blader, på filmer, tv eller på helsestudio som er svære har trent i mange år. Steinhardt i mange mange år! I tillegg har de et utrolig bra kosthold. De fleste konkurrerende kroppsbyggerne veier maten sin, og regner ut på grammet hvor mye de skal spise. Mange gjør dette året rundt. De vier nesten hele livet sitt for å se sånn ut og for å bli den beste.
Mange bruker alle pengene sine på mat, steroider og ting for å kunne trene på den måten. Mye av dagene går med til planlegging og forberedelser til neste dag. De ville heller ikke sett sånn ut hvis de begynte med anabole steroider før de lært seg om trening og kosthold.

Så hvis du tror at en kur skal gjøre deg til ”damenes Jens” må du tro om igjen. Dessverre! Anabole steroider er ingen mirakelmedisin. Ja, det gjør at du får mer igjen for treningen, men har du ikke peiling på trening og kosthold, kan du bare glemme det. Da vil du gå fort opp i vekt og like fort ned. For alt du gikk opp var vann.

Vi får daglig e-post av ungdom som har kjørt en kur og ikke sitter igjen med noe som helst mer muskelmasse. Fordi de begynte i feil ende. Hvis du bruker 1 time på å lese på denne nettsiden eller andre seriøse nettsider om anabole steroider, vil du finne ut at for å fungere er steroidene avhengig av riktig trening og riktig kosthold. Og det lærer man ikke over natta.

De aller fleste skriver noe lignende dette: “Jeg skal kjøre en eneste kur, så aldri mer. For jeg har så selvdisiplin at jeg lett kan slutte etter den kuren”. Ingen av de vi får mail fra slutter etter den ene kuren. Fordi de ble så skuffet. De ble ikke svære over natta. Og det lille de gikk opp i kroppsvekt forsvant så fort kuren var over. Så da begynner de på en ny kur igjen nesten med en gang.

En annen ting man skal være klar over er at anabole steroider ikke vil endre ansiktet ditt til Brad Pitt sitt. Har man ikke utseende med seg og er kjekk fra før, vil ikke anabole steroider gjøre deg penere.

Tvert i mot. Du vil bli oppblåst i ansiktet, kviser og fet hud. En kur med anabole steroider er ikke en ansiktsoperasjon. Så man kan ikke regne med å automatisk bli en ”dame-magnet” av å kjøre en kur. Hvis man da ikke trener eller spiser bra vil faktisk en kur gjøre vondt verre.

Til de som er overvektige, veldig tynne, ikke har draget på damer, har dårlig selvtillit og selvbilde. Vil jeg si et par ting. Begynn i riktig ende! Lær deg om trening og kosthold.Det er ting som kan endre livet ditt, i forhold til kropp, helse og etterhvert kanskje bli oppdaget av jenter.Mye kan gjøres med et bra kosthold og trening. Men begynner du på anabole steroider før de tingene er på plass, vil du ikke få de resultatene du drømmer om. Og husk at å bygge muskler tar tid. Lang tid. Selv om man bruker anabole steroider.

 

***

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?