Equipoise – Boldenon Undecylenat

Equipoise er et derivat av testosteron. Det har mest blitt brukt som et veterinærsteroid som kommer under flere forskjellige navn. Amerikansk Equipoise er til bruk på hester, Columbiansk Ganabol er ment for storfe og Tysk Vebonol er til hunder. Men kan brukes om hverandre.Allerede her bør det gå opp et lys for de fleste.

Veterinærsteroider er ikke ment for mennesker.De blir ikke produsert under like sterile forhold som steroider beregnet for mennesker og kan derfor inneholde bakterier som kan føre til “steroid feber”, infeksjoner og abscesser. Hvis du allikevel bruker Equipoise og skulle oppleve noe sånt bør du kontakte lege umiddelbart.
Boldenon undecylenat er det generiske navnet som det kan være verdt å merke seg ettersom dette steroidet ofte blir brukt av mennesker. Det går ofte under andre navn enn Equipoise.

Equipoise

De siste årene har det kommet mange underground versjoner av Equipoise. Selv om disse er laget for bruk på mennesker, skal man være forsiktig med tanke på at mange underground laboratorier ikke er annet enn kjøkken benken til en eller annen kar som har funnet oppskriften på internett.

Det finnes ikke kvalitetskontroller der som det gjør hos legemiddelprodusenter. Skal man bruke underground steroider bør man være klar over farene og ha sett laboratorietester av produktene. Folk har faktisk dødd av å bruke slike medikamenter. Ikke ta sjansen på at det ikke kan skje deg!

Equipoise er høyanabolt og “moderat” androgent. Det vil ikke gi samme dramatiske vektøkning som for eksempel Sustanon. Det har en positiv virkning på nitrogen balansen, øker hardheten og muskelvolumet.

Brukere opplever sjelden mye væskeretensjon og det aromatiserer ikke mye i “moderate” doser. Det øker produksjonen av røde blodceller som gir økt utholdenhet og større pump under trening.

I effekt kan det sammenlignes med Deca Durabolin. Men Equipoise er hakket kraftigere og noe mer androgent. Det gir ikke rask økning i kroppsvekt som man forbinder med testosteron preparater, men brukere opplever å beholde mer av den nye kroppsvekten og muskelmassen.En ulempe er at kurene ofte må være lengre for å få bra resultater. En kur med Equipoise er ofte noe lengre 8 – 10 uker.Equipoise er ikke spesielt toksisk. Men brukere bør uansett ta blodprøver og holde øye med blodtrykket når de bruker anabole steroider.

En annen sak er at boldenon, som derivat av testosteron, kan påvirkes av enzymet 5-alfa-reduktase. Testosteron omdannes til dihydrotestosteron(DHT), mens boldenon omdannes til dihydroboldenon.

Sjansen for at dette skjer er imidlertid veldig liten. Det er sjelden brukere supplerer med Finasterid produkter. Uansett er det lurt å holde øye med prostata kjertelen. Noe som er fort gjort hos en lege.

Boldenon kan også aromatisere til østrogener, men sammenlignet med testosteron er nivået bare 50 %. Gynekomasti er ikke veldig vanlig ved bruk av Equipoise, men hos folk som har anlegg for det kan ikke denne muligheten utelukkes. Heller ikke ved bruk av store doser.

Equipoise

I tillegg er muligheten for “androgene bivirkninger” også til stede. Som fet hud, kviser, hår tap, hårvekst og aggresjon. Ofte kommer også disse bivirkningene først i høye doser.

En pussig sak er at boldenon er strukturelt nesten identisk med Dianabol. Mens boldenon bruker et 17beta ester er Dianabol C-17-alfa alkylert. Bortsett fra det er de like. Allikevel har disse steroidene veldig forskjellige virkninger på kroppen.

De originale boldenon produktene fra legemiddelprodusenter og veterinær steroidene har ofte lav dosering. Dette har vært problematisk for brukere. Dette har underground produsenter som British Dragon gjort noe med og lager produkter som er høyere dosert.Tidligere gjorde de lavdoserte produktene at folk måtte ta mange milliliter i samme sprøyte. Noe som ofte førte til abscesser. Når i tillegg disse steroidene, som er beregnet på dyr ikke alltid er like sterile, øker sjansen for abscesser ytterligere.Equipoise kombineres ofte med Sustanon eller andre testosteron produkter, Anadrol eller Dianabol på bulke-kurer. Det vanligste er å bruke det på dietter for definisjon og hardhet. Da kombineres det ofte med Primobolan, Winstrol, Trenbolon, Proviron eller Halotestin.
En av Steroider.Nets lesere opplevde å få kraftig kløe på brystet og ryggen etter kun kort tids bruk av Equipoise. Legene mente at det var 99% sikkert at dette kom av Equipoisen. Han fikk også endringer i blodtrykket og må enda gå på allergi medisiner mot kløen.

Vanlig dose for menn er 150 – 400mg i uken. Equipoise kommer vanligvis i 10 – 50ml hetteglass 25 – 50mg pr ml. Unntaket er de nye underground variantene som ofte er på 200mg pr ml.

Kvinner som bruker dette steroidet kan oppleve følgende bivirkninger. Forstørret klitoris, kviser, hår tap, økt hårvekst i ansiktet og på beina mm. Se siden “jenter” for mer info. “Vanlig dose” for kvinner som er 50 – 75mg i uken.

Equipoise

1,4-androstadiene-3-one,17b-ol
Formel: C19 H26 O2
Generisk navn: Boldenon Undecylenat
Sporingstid: Ca 5 mnd
Halveringstid: 14 dager
Kallenavn: EQ
Bivirkninger:
Fet hud
Aggresjon
Gynekomasti
Høyt blodtrykk
Abscesser
“Steroid feber”(ved bruk av veterinær Equipoise)
Infeksjoner (ved bruk av veterinær Equipoise)
Hårtap
Hårvekst
Kviser
Kløe
Hyppige ereksjoner
Væskeretensjon(sjelden)
Allergiske reaksjoner

***

Kilder:
1. Anabolics 2006, William Llewellyn
2. World Anabolic Review 1996, M. Bachmann/P. Grundig
3. Menneskekroppen -fysiologi og anatomi, Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øystein V. Sjaastad og Kari C. Toverud

Foto: NoDrugs.se og Steroider.Net

***

0 Comments

Leave a reply

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?