Positive effekter av anabole steroider

Anabole steroider har faktisk en del positive effekter på kroppen, ellers ville vel ingen ha brukt det. For å forstå grunnen til at folk velger å bruke anabole steroider må man vite hvilke positive effekter det har på kropp og sinn.

Aldri glem at de fleste av disse effekten er midlertidige… dvs at det går tilbake til normalt etter kuren.

 

Raskere restitusjonstid

Under hard fysisk trening bryter man ned muskulatur. Etter treningen reparerer kroppen muskulaturen og den vokser. Anabole steroider gjør at denne reparasjonsprosessen går fortere. Man kan trene mer og hardere. Muskelvolumet øker fortere.

Styrke

Når muskelvolumet øker blir man naturligvis sterkere, og styrken kommer fort. Allerede etter én uke på anabole steroider kan en bruker merke forskjell (litt avhengig av hvilket steroid man bruker).

Styrken øker vanligvis gjennom hele kuren. Etter avsluttet kur vil styrken gå noe eller mye tilbake ettersom man mister litt eller mye muskelmasse. De steroidene som gir raskest økning i styrke er methyltestosteron, testosteron suspensjon, Dianabol, Anadrol og trenbolon.

Trykk, pump & hardhet

Dette er noe bare en bruker forstår noe av. Under en kur får bruker et voldsomt “trykk” i muskulaturen. Væskebalansen i kroppen blir endret, blodtrykket blir høyere og man får flere røde blodceller. Muskulaturen til en steroidbruker kjennes ”fullere” ut og hard som stein.

Under trening med vekter blir blodtilførselen til muskler større. Musklene føles større, og denne følelsen kalles “pump” blant kroppsbyggere. På en kur med anabole steroider vil mer blod føres til musklene. Blant annet pga større blodvolum og høyere blodtrykk.

Denne typen “pump” kalles “steroid pump” og er mye heftigere enn vanlig “pump”. Det kan nesten kjennes ut som om musklene kan sprekke ut av huden når som helst.

For mange vil det aldri bli det samme å trene uten anabole steroider etter å ha opplevd dette.

Prevensjon

Under en kur blir de aller fleste brukere midlertidig sterile. Mange bruker synes dette er praktisk. Særlig ettersom kjønnsdriften ofte øker voldsomt. Dette går vanligvis over etter endt kur. Se siden “bivirkninger” for mer info.

Økt kjønnsdrift

Brukere blir vanligvis veldig kåte under en kur. Spesielt i begynnelsen. Dette oppleves ikke nødvendigvis som noe negativt (bortsett fra av evt kjæreste, som kan bli utslitt og lei).

I noen tilfeller kan dette bli ganske ekstremt.

Selvtillit

På grunn av økt styrke og muskelvolum får mange økt selvtillit under en kur. Noen kommer i en nesten euforisk sinnsstemning. Hvor alt oppleves positivt. Det er lett å se forskjellen på om en bruker er av eller på steroider. Spesielt under de første kurene, og tidlig i en kur.

Feromoner

Jo høyere nivå androgener man har, desto større er utsondringen av feromoner. Dette er hormoner som oppfattes (gjennom reseptorer i nesen) positivt av det motsatte kjønn uten å lukte noe. Noen vil oppleve større tiltrekning fra det motsatte kjønn, men om det kommer av bare feromonene, eller om det kommer av økt selvtillit er kan nok diskuteres.

Feromoner oppfattes også av det samme kjønn, men her som et tegn på styrke og makt. Feromoner kan kjøpes som spray, hvis man tror dette er løsningen på sjekkeproblemer. Du trenger med andre ord ikke å begynne med anabole steroider.

 

***

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?