Treningsprogram

 

Treningsprogram 2Uker

Oppvarming

Varm opp med 15-20 min jogging på tredemølle. Kjør også 2 oppvarmingssett før hver nye muskelgruppe som skal trenes. Ikke kjør oppvarmingssett for hver nye øvelse! Det er bortkastet tid og energi.

Oppvarming er viktig for å gi deg økt motivasjon og forebygge skader.

Belastning

Bruk så tunge vekter at du så vidt får opp den siste repetisjonen eller må ha hjelp av partner til å få den siste repetisjonen. Kjør alltid til failure.

Treningsmetoder

Les om metodene som er satt opp i programmet før du begynner.

http://steroider.net/trening-og-anabole-steroider/

Forberedende tøyning

Ikke alle er enig i at forberedende tøyning har noe poeng. Personlig har jeg gjort dette i alle år og føler at det har hindret med i å bli stiv og inmobil som jeg ser at mange kroppsbyggere sliter med. Jeg har heller aldri hatt avbrekk med skader.

Etter oppvarmingssettene tøyer du muskelen som skal brukes i ca. 15-20 sek x 2.

Treningspartner

Det kan være lurt å skaffe seg en treningspartner som kan hjelpe deg. Alle settene bør være så tunge at du trenger hjelp på de 2 siste repetisjonene.

Øke belastningen

Det er viktig å øke belastningen for å få fremgang. Bruk tyngre vekter for hver gang du trener eller kjør flere repetisjoner neste økt du trener.

Restitusjon

Ha helt fri fra vekttrening hver 5 uke. Det er for at kroppen skal få en sjanse til å restituere muskulaturen. Hvis du ikke gjør dette vil det være stor sjanse for at du overtrener og stagnerer.

Selv om du har fri fra vekttrening kan du gjerne gå turer. Drive annen idrett eller annen aktivitet. Du må ikke bare ligge på sofaen.

Kosthold

Alle treningsprogrammer vil ha mye større effekt hvis man spiser riktig. Hvis du ønsker å vite mer om kosthold og sjekke ut noen dietter kan du lese mer om det på nettsiden.

Drikk alltid en proteinshake rett etter trening!

Intensitet

Prøv å få gjort unna treningen på ca 70 min inkl. oppvarming og tøyning, da får du brukbar intensitet på treningen. Lange pauser er viktig etter supersett, droppsett, maksløft og negative reps. Dette for at du skal få hentet deg inn igjen til neste sett.

Brenne fett

Hvis du skal ned i fettprosent vil 30 – 45 minutter sykling, gåing, stepping etter vekttreningen gjøre underverker.

Gå gjerne en tur hver morgen eller kveld hvis du ønsker raskere resultater.

En diett vil jo selvfølgelig gjøre at du mye fortere vil komme i form.

Uttøyning

Etter trening tøyer du de trente muskelgruppene i minst 30 sek x 2. Dette forebygger at du blir stiv og mister mobilitet. Mange kroppsbyggere blir så stive at de sliter med enkle dagligdagse ting som å ta på seg bilbeltet eller knyte skolissene.

Bytte treningsprogram

Ikke bruk samme program året rundt. Prøv ut forskjellige metoder og teorier. Finn ut hva som funker for deg.

Har du ikke prøvd en metode kan du ikke si at den ikke funker!

Annet

Dette programmet kan selvfølgelig brukes uten anabole steroider. Har du en sykdom eller skade bør du konsultere lege før du benytter dette eller andre programmer du finner på denne nettsiden.

Hvis noen prøver dette programmet vil jeg gjerne ha tilbakemeldinger på e-post.

***

0 Comments

Leave a reply

©2024 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?