Intervju med Fredrik & Jakob

Mange har kanskje lest boken “The Game” av Neil Strauss. Hvis ikke du har lest den så anbefaler vi den på det sterkeste hvis du ønsker å lære deg mer om jenter. Den finnes også på norsk. De du får møte i denne videoen er to av Norges beste “pick-up artists”. De har spesialisert seg på å sjekke damer!

Da jeg prøvde å få tak i noen til å snakke om “pick-up” for Steroider.Net kontaktet jeg Mads Larsen. Forfatteren av boken “Pornopung”. Han henviste meg til den ene av de du får møte i denne videoen. Og det er Fredrik aka RockStar. Fredrik har bodd i bokollektivet “Lace Lounge” i Oslo hvor han bodde sammen med 5 andre gutter. I et halvt år gikk de “all in” for å bli gode i å sjekke damer og de ble etterhvert svært flinke.
Noen av dere har kanskje hørt om den raskt voksende idretten MMA-Mixed Martial Arts. En kombinasjon av effektive teknikker fra flere kampsporter satt sammen til et veldig effektivt system. Kampene er ulovlig i Norge men har tatt helt av i USA og er blitt større enn boksing der borte. Det burde vel fortelle litt om MMAs popularitet.

Den andre du får møte er nemlig Jakob Løvstad. Han har konkurrert som profesjonell utøver i MMA mange ganger og gjort det veldig bra. Han er også en svært dyktig sjekkekunstner.

Han har også nettopp gitt ut boken “Alfa: En Manual” som vi absolutt anbefaler alle gutter å lese. Den hjelper deg ikke bare på veien til å bli flink med jenter men kan hjelpe deg til å bli god til å takle alle slags sosiale settinger.
Fredrik og Jakob arrangerer også kurs og “boot camps” i sjekking. Vi har vært med og sett gutta “in action” og disse kursene er verdt pengene. En “boot camp” er noe kostbar men vil gi deg en “kickstart” som er uvurderlig! Det kan gi deg fremgang og motivasjon til å bli en bedre versjon av deg selv.

Dette foregår ofte over en hel helg. Med få deltakere, for at hver deltaker skal få mye personlig oppfølging. Deltakerne blir også tatt med ut på byen hvor de skal få prøve den nye kunnskapen og blir coachet hele kvelden.

Vi har tre videoer under. Den første er selve intervjuet med Fredrik og Jakob.
Intervjuet ble gjort etter et av kursene deres og dette er på kvelden og begge er veldig slitne. Intervjuet kan virke noe ironisk og fleipete men det er også mange tips å plukke opp hvis du ønsker å lære deg noe om å sjekke damer.

Hvis du ikke er oppdatert på ord og uttrykk som brukes av sjekkeartister kan du klikke på en av linkene under hvis du står fast på noen ord i filmene.

Ordforklaringer: RockstarPickUp.com, Attractology.com, Fastseduction.com

 

Den neste videoen er et kort utdrag fra et kurs med Alfaman hvor du får se Jakob Løvstad.

 

I den siste videoen får du se Jakob og Fredrik under samme seminar for de diskuterer “pick-up”.

 

Linker:
Nettsiden til Alfamann: Alfamann.no
Fredriks blogg: Rockstarpickup.com

 

***

Foto: Alfamann.no & Steroider.Net
Video:  Steroider.Net

***

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?