Intervju med en kvinnelig steroidbruker

Endelig har vi fått tak i en jente som var villig til å fortelle litt om hvordan det er for jenter å bruke anabole steroider. Mange av oss vet hvordan anabole steroider fungerer på jenter i teorien, men nå skal dere få høre fra en som har følt på kroppen hvordan det virker.

Kanskje spesielt interessant for dere unge jenter som lurer på om dere skal bruke dopingmidler. Her får dere kanskje svar på noe av det dere lurer på når det gjelder jenter og anabole steroider. Hun ville være anonym, noe som er ganske vanlig, så derfor er ingen navn, by eller landsdel tatt med i intervjuet. I stedet for at jeg skriver en masse så kan vi gå løs på det som er spennende.

Her er intervjuet:

Hvor gammel er du nå?

31

Hvor lang tid tok det fra du ble “introdusert for” anabole steroider og til du bestemte deg for å kjøre din første kur?

Det tok dessverre ikke så lang tid, rundt et år tenker jeg.

Har du familie?

Har kjæreste, men bor alene med to barn. To personer som bruker steroider under samme tak kan være veldig slitsomt for familen, så vi bor hver for oss.

Hvor gammel var du da du begynte og hva var det første du prøvde?

Jeg var 27 når jeg kjørte min første kur, valget falt på deca, kjørte inn Winstrol på slutten av kuren, og efedrin under hele kuren. Aldri brukt noe annet dop før, faktisk ikke kosttilskudd engang=)

Hvorfor begynte du med anabole steroider?

Hadde trent på helsestudio i en del år, og ville se hvordan kroppen reagerte hvis jeg “juksa” litt.

Hvem introduserte deg for anabole steroider?

Det var kjæresten min, han hadde brukt steroider i en årrekke, og bruker det fremdeles. Han har gode kunnskaper om temaet, så terskelen for å begynne for meg ble ganske lav. Men, han presset meg aldri, det var meg som masa om at han skulle skaffe meg det jeg trengte. Det var jo han som hadde kontakter i miljøet.

Hvordan følte du deg psykisk på den første kuren?

Var moro å se etter 4-5 uker hvordan kroppen reagerte, den formet seg på en måte som var helt imponerende, hadde et strikt kosthold ved siden av også, ellers hadde det vært helt bortkasta. Selvtilliten steg i takt med tempo på trening, aldri følt meg så bra foran speilet. Følte for en gangs skyld at jeg ikke hadde noen reelle “konkurrenter”, verken på studio eller privat. Fikk en enorm energi, jo mer jeg trente jo mer energi fikk jeg. Men, det skal sies, det får jeg når jeg ikke er på kur også, trening gir energi!

Humøret var som regel på topp, men, hadde en del humørsvingninger og kortere lunte enn vanlig. Den pumpen man får når man er på steroider, kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har kjent, musklene “brenner”, og man er kongen på haugen, hehe..Er en sterk jente i utgangspunktet, har gode gener og muskler, men steroidene dro meg opp i styrke. Fikk mange kommentarer på treningsstudio når jeg maksa i benk og knebøy. 85 i benk og 130 i knebøy, etter 6-7 uker.

Hva er målet ditt?

Målet mitt er egentlig bare å holde meg i form, på den ene eller andre måten.

Begynte du med sprøyter eller tabletter?

Begynte med sprøyter med en gang, har ikke stor sans for orale steroider.

Har du brukt høy-androgene steroider?

Nei….

Setter du opp kurene selv?

Det er kjæresten min som setter opp kurer og kosthold som regel, på den siste kuren har jeg brukt Steroider.Net for å samle informasjon, føler at jeg vet mye mer nå enn det jeg gjorde på første kuren.

Har du brukt sprøyter?

Jepp! Det går i sprøyter som regel. Kjæresten min jobber i helseomsorgen, så dette med sprøytesetting er han god på. Har faktisk aldri satt noen på meg selv, men setter på han av og til.

Hvor lenge varer en kur for deg?

Mellom 8 og 10 uker.

Hvor store doser bruker du? Øker dosene fra kur til kur?

Syns selv at jeg bruker rimelig svake doser, på deca kuren nå begynte jeg med 100mg i uka de 4 første ukene, økte så til 200mg de siste 6 ukene. Har ikke økt dosene noe fra kur til kur, eller jo, det har jeg, økt litt på decan.

Hva har du brukt av anabole steroider?

Deca fra Norma, Winstrol fra Xenon, husker ikke hvor den flytende Winstrolen kom fra…

Hvor mange kurer har du kjørt?

Har kjørt 3 kurer, men jeg trener året rundt selv om jeg ikke bruker!

Hvordan får du tak i anabole steroider?

Kjøper privat…

Har du solgt anabole steroider? Eller smuglet?

Har aldri solgt noe selv nei, men har tatt en del med meg i bagasjen når jeg har vært ute og reist, mye billigere vet du! Aldri blitt tatt…

Hvordan turte du å begynne med steroider? Visste du om farene med jenter og steroider? Bivirkninger kommer jo ikke alltid på første kuren, tørr du å kjøre flere kurer i fremtiden? 

Visste ikke nok om jenter og steroider når jeg tok første kuren, vet mye mer nå, men, det skremmer meg lissom ikke. Mange bivirkninger er verdt det på en måte. Og det er jo ikke slik at man får alle bivirkningene som er omtalt, man kan få dem! Kommer til å kjøre flere kurer fremmover, men holder meg til deca, Winstrol er jeg helt ferdig med, fikk mye trøbbel og bivirkninger av det. Har også lyst til å bytte ut efedrinen med clenbuterol, får så nedtur av efedrin, pluss at det har blitt sykt vanskelig å få tak i..

Hvordan følte du deg psykisk da den første kuren var over? Gikk du mye ned i vekt og styrke? 

Hadde ikke noen nedtur etter første kuren, sånn psykisk, gikk litt ned i vekt, men, det var bare kledelig…! Merka selvfølgelig at styrken avtok, men som hobbybruker og jente er ikke det noen nedtur.

Bruker du noe for å begrense bivirkninger? 

Nei, gjorde ikke det, gjør ikke det nå heller, drikker mye vann da!

Tar du blodprøver, måler blodtrykk, og snakker du med legen din om at du bruker anabole steroider? 

Pratet ikke med legen om hva jeg brukte, men kjæresten min holdt øyet med blodtrykket under hele kuren.

Har du fått skader og bivirkninger av å bruke anabole steroider? Tror du at du klarer å se når det er på tide å kutte ut steroider? 

Er ikke klar for å slutte med det nå nei, men ser ikke for meg at jeg bruker det om femten år, eller…jeg håper ikke det i allefall! har ikke fått noen varige skader og men, enda. Fikk en del bivirkninger av Winstrol, men det forsvant igjen. Fikk mørkere stemme, større klitoris, økt virilitet og MASSE kviser, huff! Måtte på roaccutan etter kuren, den var verre å gå på enn steroidene selv, helt sant! De som har gått på roaccutan vet hva jeg snakker om.

Hvilke psykiske bivirkninger har du fått?

Føler ikke det selv, har ikke noen store nedturer, verken etter kur eller senere.

Hvordan er hverdagen din påvirket av ditt bruk? 

Livet mitt er helt normalt, aleneforsørger til to deilige barn, normal jobb. Den dårlige samvittigheten ligger i at jeg bruker mye tid på meg selv på studio.

Har du utøvd vold eller psykisk vold mot noen pga anabole steroider?

Ble rimelig aggressiv på den første kuren, gikk litt utover kjæresten min stakkar, men han visste jo hva det kom av. Man lærer måter å takle aggresjonen sin på, mye kan være å unngå situasjoner man vet man blir amper av.

Føler du at du har eller har hatt noen kroppsbildeforstyrrelser?

Alle jenter i dag har et forstyrra kroppsbilde, dessverre. Selv ler jeg når jeg har noen kilo for mye etter ete gildet i jula for eksempel, det er jo så lett å gå ned igjen. Godt kosthold og god trening!

Har du prøvd narkotiske, smertestillende, beroligende eller søvnmedisiner? 

Har aldri rørt noe sånt, prøvde en sovepille en gang når jeg hadde tatt efedrinen litt sent på kvelden.

Hadde du trent lenge før du begynte med anabole steroider?

Vært aktiv sportslig i alle år, men hadde trent 2-3 år på helsestudio før jeg prøvde.

Hvordan fungerte trening før du begynte med anabole steroider? 

Fungerte bra egentlig, men, tar jo lang tid å komme i god form.

Har du bakgrunn fra andre idretter? 

Har drevet med litt forskjellig, fotball, bryting, volleyball, sistnevnte på kretsnivå. Har hatt lyst til å stille i fitness, men kommer nok aldri til å gjøre det.

Hvordan reagerer venner, familie og kjæreste på at du bruker anabole steroider?

Fortalte det til noe venner i fylla engang. Det angrer jeg veldig på! De vet jo ikke hva det dreier seg om. Det var jo jeg engang også…husker  idrettslinja på gymnaset hadde en kampanje mot steroider. De gikk med t-skjorter hvor det stod: “stor der oppe, liten der nede” hehe!

Kjæresten min vet det jo som sagt, han er en enorm støttespiller for meg. Vet ikke om jeg kunne hatt en kjæreste som ikke godtok det, som ikke visste noe om det, tror ikke det.

Har du fortalt noen andre at du bruker anabole steroider? 

Nei.

Er det noen som har prøvd å overtale deg til å ikke bruke det? 

Nei, selv om kjæresten ikke var så begeistra for siste kur nå…

Får du mye kommentarer fra andre om hvordan du ser ut når du er på kur?

Får en del kommentarer på godt synlige muskler, men tror ikke de skjønner at jeg bruker steroider, ikke det første folk tenker på når det gjelder jenter kanskje.

Bruker noen av dine venninner eller kompiser anabole steroider?

Mange i miljøet til meg og kjæresten min bruker anabole steroider, godt å ha noen å snakke med. men, kjenner ingen andre jenter, dessverre! Hadde vært deilig å utveksle noen erfaringer med noen.

Tror du det hadde noen innvirkning på din avgjørelse om å bruke selv?

Hadde ikke typen hadde brukt det, hadde ikke jeg kjent til det heller.

Er det noe ”bole-miljø” der du bor? 

Nei, det er det absolutt ikke, men ser jo at det er noen som bruker, man lærer jo på en måte å se det på folk når de bruker.

Ville du fortalt en evt. ny kjæreste at du bruker anabole steroider? Hvordan tror du gutter som ikke bruker anabole steroider vil reagere på det? 

Det vet jeg ikke..

Hva slags kriterier har du for kjærester? Må de trene selv? Være i bra form? Svære? 

Kunne ikke vært sammen med noen som ikke holdt seg i form, eller tenkte på kosthold, hva man bør og ikke bør spise. Her er det jo unntak, hadde ikke orket en fanatiker heller for å si det sånn! Kjæresten min er veldig stor, og det liker jeg, men, han behøver ikke være så stor for min del!

Bruker du veksthormoner, DNP eller igf-1?

Nei

Bruker du mye kosttilskudd sammen med anabole steroider? 

Bare proteiner, ellers får jeg det jeg trenger gjennom kostholdet.

Bruker du andre dopingmidler samtidig eller mellom kurene?

Nei.

Hvis du skulle gi råd til ungdom som lurer på om de skal begynne med anabole steroider, hva ville du sagt?

For det første syns jeg ikke ungdom skal bruke anabole steroider, hvis man har bestemt seg for å bruke det, vent til du er ferdig vokst, både i hodet og kroppen. Les mye om det først, skaff nøytral informasjon, ikke hent den fra en som selger steroider!

Angrer du på at du begynte med anabole steroider? 

Nei, jeg gjør ikke det. Ikke enda i alle fall!

Kommer du til å kjøre flere kurer? 

Ja, vil kjøre flere kurer, er ikke klar for å slutte enda. Vil kjenne den PUMPEN vet du, hehe..

Hva synes du om anabole steroider nå som du vet hvordan det funker? 

Mine tanker om det, er at det er mange ting som er verre en å kjøre en kontrollert kur med anabole steroider.

Hva er dine tanker om kriminalisering av anabole steroider? 

Liker ikke den tanken, da blir det enda mer underground, vanskelig å skaffe informasjon om fornuftig bruk, viktige forum vil forsvinne. Nei, bruk skattepengene på noe som er viktigere enn det, og farligere. Sier ikke at anabole steroider er ufarlig, men hvor mange dør av anabole steroider kontra røyking?

Hva synes du om dopingtesting på helsestudio?

Kommer aldri til å bli noe av, altfor dyrt for studioene, foreløpig. Dessuten syns jeg det er personlig hva folk trykker i seg.

Hva tenker du om kroppspresset i Norge og verden i dag? 

Helt forferdelig det presset som er på kropp og utseende idag, stakkars ungdom, glad jeg ikke vokser opp i dag! Selv har jeg aldri syns det har vært noe fint å være tynn, så det har aldri vært målet mitt heller, litt muskler på damene er bra. At man ser sunn ut, spiser godt og bra. Er ikke mange modeller og skuespillere i dag som ser sunne ut, de er sykelig tynne og ser fryktlig usunne ut, huff!

Hvordan ser du på fremtiden? 

Ser lyst på fremtiden, kommer til å fortsette med trening, helst uten steroider i fremtiden, spise godt og leve bra!

***

©2023 Steroider.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?